Sport » Futsal

SK: Ötgólos vereség Galacon

Ötgólos vereséget szenvedet a Székelyudvarhely SK csapata Galacon pénteken este a teremlabdarúgó bajnokság őszi utolsó fordulójában.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

Futsal_SK_Galac_szept27
Futsal_SK_Galac_szept27
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2010. december 10., 22:24
0 hozzászólás. 


Jakab Zoltán a Scurtu - Kovács, Szabó, Birtalan, Csoma kezdőötöst küldte pályára (játszott még Péter - az utolsó öt percben állt a kapuban - Biró, Tekeres, Képíró, Székely, Dénes és Gagyi), a hazaiak egy hatméteres bünetőből szerezték meg a vezetést, majd szintén egy büntetőből növelték előnyüket. Jakab szerint mindkét hatméteres vitatható volt. Pihenni 3-0-lal mentek a csapatok, fordulás után Csoma Ferenc szépített, de a találkozó végéig még három találatot jegyeztek a hazaiak. A meccs kulcsmomentumai 2-0 után zajlottak, addig kiegyensúlyozott volt a játék, de a galaciak ezután már fölényesebben játszottak. Az SK következő találkozója január 30-án lesz.

Galaci United-Székelyudvarhely SK 6-1 (3-0)

Jakab Zoltán a következőket nyilatkozta honlapunknak a mérkőzés után: "Ennyi kihagyott helyzetet nem engedhetünk meg magunknak, legalább 6-7 nagy lehetőségünk volt. Egy hosszú őszi szezon után vagyunk, amiben sok mindent meg kellett oldani a játékosállománytól a pénzszerzésig. Köszönöm annak a néhány lelkes támogatónak a segítségét, akik kitartottak a csapat mellett. Január 30-ig rendeznünk kell a sorainkat, addig feltevődik a kérdés, hogy érdemes-e ezt így tovább csinálni, mert a mostani állapot nem méltó az udvarhelyi teremlabdarúgás múltjához és eredményeihez."

címkék: futsal SK Galac

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."