Sport » Futsal

Várakozással telik az első hét az SK-nál

Hétfőn elkezdte a felkészülést a tavaszi idényre a Székelyudvarhely Sport Klub. A teremlabdarúgó együttesnél egyelőre kivárnak, így sok a kérdőjel az igazolásokat illetően.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

Futsal_sk_alexandria_dec5
Futsal_sk_alexandria_dec5
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2011. január 11., 15:40
0 hozzászólás. 

Hétfőn csupán egy átmozgató tréninget vezetett Jakab Zoltán edző, keddtől pedig már teljes erőbedobással elkezdik a munkát a tavaszi idényre. A keret egyelőre a régi, nagyon úgy fest, hogy ezen a héten ebben a felállásban edzenek még a fiúk.

„Kérdéses Szőcs László és Mihály Zoltán jövője. Úgy tűnik, hogy Lacikát megtartja a marosvásárhelyi gárda, ahol nagy változások történtek, valószínűleg Kacsó Endre lesz az edző. Zolival kapcsolatosan is várnunk kell, ő most csapat nélkül maradt, az a tét, hogy szükség lesz-e rá Marosvásárhelyen, vagy inkább a Sport Klubot választja. Rajtuk kívül egy dévai játékossal tárgyaltunk. Az én szemszögemből az nem megoldás, hogy hozunk egy-két játékost, hanem az lenne a jó, ha egy ütőképest sort tudnánk leigazolni" - nyilatkozta honlapunknak az SK trénere.

A pontvadászat január 30-án folytatódik, amikor Székelyudvarhelyre látogat a Concordia Chiajna. Az SK heti négy edzéssel készül az idényre, a tervek szerint addig lekötnek pár edzőmeccset Kolozsvárral, Sepsiszentgyörggyel vagy Kézdivásárhellyel.

címkék: futsal sk 1. liga

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."