Sport » Futsal

Egyelőre egy igazolás az SK-ban

Szerdán aláírta fél évre szóló szerződését a dévai Paul Alin, aki ezidáig az első igazolás a téli szünetben a Székelyudvarhely SK-nál. A teremlabdarúgó együttes vasárnap kezdi el a tavaszi idényt.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

Futsal_sk_alexandria_dec5
Futsal_sk_alexandria_dec5
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2011. január 26., 14:03
1 hozzászólás. 

A Székelyudvarhely SK megegyezett az 1988-ban született Paul Alinnal, a játékos egyelőre a hátralévő idény találkozóin áll a csapat rendelkezésére. A dévai teremlabdarúgó volt U21-es válogatott, tagja volt a Dévai CIP keretének is. Játszott a Piskitelepi Olimpicnál, legutóbb pedig a Dévai Davában szerepelt.

Jakab Zoltán, az SK trénre honlapunknak elmondta, ezen a héten dől el, hogy Mihály Zoltán visszatér-e Udvarhelyre. A játékosnak jelenleg nincs csapata, a közelgő Eb-selejtezőkre való tekintettel fontos, hogy az eddig Cipruson szereplő sportoló klubot találjon. A részletekről a napokban döntenek. Távozott a Sport Klubtól a két baróti játékos, Zelch Ervin és Cojocaru Gábor, akik nagyon kevés szerepet kaptak eddig, így jelenleg 13 fős a keret.

A felkészülés során két barátságos meccset játszottak az udvarhelyiek hazai környezetben: 8–4-re nyertek Kézdivásárhely ellen, 12–11-re kikaptak Sepsiszentgyörggyel szemben.

A teremlabdarúgó 1. Liga tavaszi idénye vasárnap kezdődik az SK számára, amikor 20 órától a sportcsarnokban fogadják a Concordia Chiajna gárdáját.

címkék: futsal sk 1. liga

1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
Tomyka
2011-01-26 19:16:12
Hajra SK!

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."