Sport » Futsal

Bejentkezett az SK a bajnoki elődöntőre

Nagyon fontos győzelmet aratott saját közönsége előtt a Székelyudvarhely Sport Klub. A Sepsiszentgyörgyi Spicom elleni diadallal az alapszakaszban a negyedik helyre jött fel az SK.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

Futsal_sk_sztgyorgy_febr13
Futsal_sk_sztgyorgy_febr13
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2011. február 13., 20:42
8 hozzászólás. 

Az őszi idényben elhozta a háromszékiek otthonából a pontokat a Székelyudvarhely SK, így a Sepsiszentgyörgyi Spicom a visszavágás reményében lépett pályára. A sportcsarnok pénztára először nyitott ebben az idényben teremlabdarúgó-meccsen, de ez nem ijesztette el a sportkedvelőket, most voltak a legtöbben.

Jakab Zoltán a Scurtu – Csoma, Paul, Szabó, Birtalan (játszottak még: Kovács, Tekeres, Mihály, Bíró) ötössel indította a találkozót. Jól is kezdett a gárda, hiszen Csoma és Szabó góljai után kettővel vezetett. Sőt, Mihály akár növelhette volna az előnyt, de ziccert vétett, a pihenőig pedig faragott a hátrányból a Sepsiszentgyörgy, folyamatosan jött bele a meccsbe.

Futsal_sk_sztgyorgy_febr13

A második félidő is ott folytatódott, ahol az első abbamaradt: kemény, küzdelmes, helyzetekben, de hibákban is gazdagon. Egyenlítettek a vendégek, minden adott volt, hogy a végjátékban dőljön el a három pont sorsa. Itt aztán sokkal jobban, figyelmesebben játszott az SK, jöttek a megnyugtató gólok is. A végeredmény nem tükrözi a pályán látottakat, de mindenképp le lehet szűrni pár dolgot.

A Sport Klub képes lehet, hogy ebben az idényben valami szépet vigyen véghez. Számolgatni még nem érdemes, mert hátra van négy forduló az alapszakaszból. Álmodni már most lehet, ezzel a játékkal ott lehet a csapat a rájátszás elődöntőjében. Talán, még döntőt is játszhat.

A találkozó után Jakab Zoltán honlapunknak elmondta: „Azt érzem, hogy a fiúk hétről hétre jobban, gyorsabban, több passzal játszanak. Amennyiben a padunkat kicsit hosszabbá tudnánk tenni, két helyre még igazolnánk, akkor reménykedhetünk egészen szép eredmények felől is".


Teremlabdarúgó 1. Liga, alapszakasz, 14. forduló:

Székelyudvarhely SK–Sepsiszentgyörgyi Spicom 8–3 (2–1)
Gólszerzők: Csoma (6., 39.), Szabó (8.), Birtalan (31.), Paul (32., 36.), Mihály (36., 40,), illetve Bujdosó (12.), Mánya (27.), Şerban (32.).



8 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
rozsdas
2011-02-13 22:56:14
Szép volt fiúk! Öröm volt látni a második játékrészben mutatott pazar játékot. Nagyon remélem, hogy lesz ez még nagy csapat Jaxi mester hozzáértő munkájának köszönhetően. HAJRÁ SK!
avatar
Szentgyorgyi szurkolo
2011-02-14 10:00:36
Latvanyos, fordulatos es sok helyzetben bovelkedo merkozes volt. Hatalmas harc volt a palyan. Az eredmeny nem tukrozi a valosagot, hisz a 36--ik percig nagyon kiegyensulyozott volt a meccs. A tegnap Udvarhely jobb volt mint Szentgyorgy, hatalmasat fejlodott a csapat. Gratulalunk a jatekosoknak az edzonek es nem utolso sorban az udvarhelyi kozonsegnek. Mi szentgyorgyiek (jatekosok es nezok, akik ott voltunk) koszonjuk a sportszeru merkozest, es a meccs vegen a biztatast, a tapsot. Meg egyszer gratulalunk, Kezdivasarhely tanulhatna ebbol.....ez egy igazi rangado volt, ahol ugy a jatekosok (mind a ket csapat jatekosai), mint a szurkolok jelesre vizsgaztak. Hajra szekely csapatok!

avatar
jackfive
2011-02-14 14:09:30
re:
figyeltem mind a harom hozzaszolasodat a Haromszekbe, Szekelyhonon, meg itt..:)
avatar
pityipalko
2011-02-14 15:42:39
Kedves uh.ro. Lassan a roman A ligad tppversenyt el kellene kezdeni...nem mindenkinek van minden nap ideje internet hozzaferhetoseghez es 2 het mulva kezdodnek a kuzdelmek es jo lenne ha mar lehetne tippelgetni.Koszonom
Es hogy a temahoz is hozzaszoljak, gratula az SK-nak, ugyes kis csapat ez, latszik jakab mester munkaja. Csak igy tovabb
avatar
Szentgyorgyi szurkolo
2011-02-14 16:51:03
re: re:
avatar
jackfive
figyeltem mind a harom hozzaszolasodat a Haromszekbe, Szekelyhonon, meg itt..:)


Mire celzol?
avatar
jackfive
2011-02-14 21:24:25
re: re: re:
hat hogy te is vegig koveted altalaban a netsajtot.!!!(hosszu ooooo-val)..semmi rossz szandek..!!
azt kivanom, hogy a city`us utan a harom szekely csapat sorakozzon..de elotte sem baj..!!!
avatar
Szentgyorgyi szurkolo
2011-02-15 09:05:21
re: re: re: re:
En is ezt kivanom !
avatar
sanyo91
2011-02-15 17:55:47
Eddig még nem embereltem meg magam, hogy regisztráljak, de egy a fenti hozzászólásokért muszálj. Isten őrizz, hogy kritizáljam, sőt valahogy elmondhatatlan érzés elolvasni a meccs utáni hozzászólást, amit a háromszéki barátunk írt. Én régi futsal rajongó vagyok, de ilyen egyetértést még nem tapasztaltam a szurkolók között. Nemhiába, a székelység osszetart. Adja a jo Isten, hogy a futsal legyen ismét ott ahol megfojtották a polotika miatt. És ha melléjük állunk, meglesz, még ha mostohagyereket is csináltak belőle, és akkor lesz igazán szép. Le az összes kalappal az edzői munka és a játékosok munkája előtt. hajrá SK.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."