Sport » Futsal

Hétről-hétre jobb az SK játéka

Magabiztos győzelmet aratott a Székelyudvarhely Sport Klub a teremlabdarúgó 1. Liga 15. játéknapjáról előrehozott meccsén a CSM Focşani ellen.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

Futsal_sk_focsani_febr28
Futsal_sk_focsani_febr28
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2011. február 28., 20:09
2 hozzászólás. 

Tartani lehetett a hétfő esti találkozótól, ugyanis az ellenfél, az CSM Focşani jó eredményeket tudhatott magáénak a tavaszi idényben. Nem titkolt szándékuk volt, hogy a szintén jó formában levő Székelyudvarhely Sport Klubtól elvigye a pontokat. Ősszel 6–2 arányban nyertek hazai környezetben, de most esélyük sem volt.

A Jakab Zoltán által irányított gárda a Scurtu – Csoma, Mihály, Birtalan, Szabó (játszottak még: Péter – Paul, Kovács, Biró, Tekeres, Csíki D., Csíki Sz.) összeállításban küldte pályára tanítványait. Már a 3. percben megkezdte a gólgyártást az SK, amikor Mihály lőtte el a lábak mellett a játékszert, az pedig a jobb alsóban kötött ki. A folyatásban is potyogtak a gólok: hol szép ellentámadás után, hol egy remek Scurtu-indítást követően, vagy éppen állított helyzetből. A 14. percben már négy volt közte, ezzel nagyrészt le is volt tudva a mérkőzés.

Futsal_sk_focsani_febr28

A második játékrészben már lehetett kísérletezgetni, pályára küldeni a két újoncot: Csíki Dénest és Csíki Szabolcsot. Egy percig sem volt kérdéses, hogy kié lesz a három pont. Jó látni, hogy a Sport Klub, főképp a tavaszi idényben, érett futsalt kezdett játszani, most lassan hinni lehet benne, hogy ott lehet az együttes a dobogón a végső elszámolásnál.

Az edző, Jakab Zoltán a meccs után elmondta: „Nem számoltunk ilyen könnyed győzelemmel. Az első játékrészben a helyzetkihasználás, értékesítés nagyon jó volt. A pihenő után megpróbáltuk azokat a dolgokat játszani, amit az edzéseken gyakorolunk. A játékosok kezdik elhinni, hogy szép eredményt érhetünk el, a fejlődést is azt hiszem mindenki észlelheti".


Teremlabdarúgó 1. Liga, 15. forduló:

Székelyudvarhely SK–CSM Focşani 8–2 (5–1)
A hazaiak gólszerzői: Mihály Zoltán (3., 21.), Csoma Ferenc (12., 14), Birtalan (12., 33., 37.), Paul Alin (18.).



2 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
alidzsi
2011-02-28 23:41:28
Hajrá SK :!:
avatar
barca
2011-03-01 22:58:47
Nagyon jo latni , hogy az SK ijen szepen kezd fejlodni!....a merkozesen szinte telthaz volt....ez nagyon jo csak ami nem volt szep, az az h a merkozes utan az a kilatogatott nezok fele elment a Szekely himnuszrol.....de remeljuk lekozelebb mar telt haz fogja zengeni!...hajra SK!

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."