Sport » Futsal

A végén egy pontot mentett az SK

Végig élénk találkozón, négy másodperccel a végső sípszó előtt hozta döntetlenre a teremlabdarúgó 1. Liga új idényének első találkozóját a Székelyudvarhely Sport Klub a CSM Focşani ellen.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

Futsal_sk_focsani_febr28
Futsal_sk_focsani_febr28
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2011. szeptember 04., 21:56
0 hozzászólás. 

 A Scurtu – Szabó, Mihály, Birtalan, Csoma (játszottak még: Doltea, Mitra, Képíró, Bíró) összeállítással kezdett a bronzérmes Székelyudvarhely Sport Klub a sportcsarnokot alig félig megtöltő sportszeretők ellőtt a 2011-12-es idényt. Az ellenlábas nem védekezni jött, sokkal több támadást indított, ők is szerezték meg a vezetést. A folytatás ki-ki meccset hozott, Mihály két találatával az SK mehetett egygólos előnnyel a pihenőre.

A második játékrész jól indult, egy újabb hazai gól azt vélte következtetni, hogy az udvarhelyiek végre átveszik az irányítást, s nyugodtan behúzzák a pontokat. Csak, hogy innen az ellenfél háromszor volt eredményes, ráadásul Birtalan megkapta második sárga lapját is.

Szabó kihagyott büntetője a 36. percben volt a lélektani hatás, ekkor 5–5-öt mutatott az eredményjelző, a vendégek pedig rögtön büntettek. Csoma újból kiegyenlített, de másfél perccel a vége előtt újból a CSM Focşani volt előnyben (6–7). Mezőnyjátékosra cserélte kapusát az SK, a lépés pedig az utolsó pillanatokban, négy másodperccel a vége előtt jött be: Mihály gólja egy pontot ért a Sport Klubnak.

Az már most leszűrhető, hogy 5-6 mezőnyjátékossal nem lehet a találkozót végig játszani, valamint, hogy még sok türelem kell ehhez a csapathoz. De a múlt szezonban is megérte a várakozás.

Jakab Zoltán a lefújást követően elmondta: „A döntetlen talán igazságos eredmény. Amennyiben rutinosabbak, egy kicsit szerencsésebbek vagyunk, akkor akár nyerhettünk volna. Úgy gondoltam, hogy ez a fél amatőr együttes, akikkel augusztusban heti öt edzéssel elkezdtem a munkát képes lesz rá, hogy diadalmaskodjon".

Teremlabdarúgó 1. Liga, 1. forduló:

Székelyudvarhely SK–CSM Focşani 7–7 (3–2)
Gól: Szabó (9., 22., 31.), Mihály (14., 18., 40.), Csoma (37.).



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."