Sport » Futsal

Minden szempontból legyőztük Brassót

A Design Construct felett kétgólos győzelmet aratott a Székelyudvarhelyi SK a román teremlabdarúgó bajnokság 10. fordulójában.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

sk_brasso
sk_brasso
szerkesztoÍRTA: PÁL GÁBOR
2009. november 16., 23:31
0 hozzászólás. 


Hétfőn este majdnem üres ülőhelyek nélkül maradt az udvarhelyi sportcsarnok. Habár a televízió közvetítette, mégis nagy volt az érdeklődés a Brassói Design Construct elleni meccsre.

Aki kilátogatott a sportcsarnokba, az nem bánhatta meg, ugyanis az őszi szezon egyik legizgalmasabb mérkőzését láthatta. Taktikában, fizikálisan, csapatjátékban és még lehetne sorolhatni, hogy mikkel volt jobb a Sport Klub ellenfelénél, amely érthetetlen módon gyengén alakított.

A mérkőzés előtt Lucian Nicușan, a csapat kapitánya meghatódottan vette át Szász Jenőtől a tiszteletbeli székely díjat. A marosvásárhelyi származású játékos már öt éve erősíti az udvarhelyi együttest.

Előjáték, kedveskedés, simogatások nélkül szöktek egymásnak a csapatok, már az elején felfalták volna a másikat. Sokáig nem is kellett várni a gólra, a vendégek a 3. percben vezetéshez jutottak Pânzaru Adrian révén – egyéni akciója után bal szélről a hosszú felső sarokba helyezett 1-0. Három perccel később egyenlített a csapathoz visszatérő Mihály Zoltán – Szombat Lajossal kényszerítőzött, majd védőjével beesett a kapuba és egyúttal a labdát is magával sodorta. 1-1

A félidő derekán fordult a kocka, Udvarhely került felül, Szőcs Lóránd lapos lövésére mozdult rosszul Cărămălău kapus, az oldalléc mellett bepattant a labda. 2-1 Nem született több gól a szünetig.

Öt perc kellett lejárjon a második játékrészből, hogy újabb találatot láthassunk, Szőcs László bal oldalról középre passzolt, ahol az érkező Mihály egyből rálőtt és ismét zörrent a háló. 3-1 A következő támadásnál ugyancsak Szőcs László harcolt ki egy büntetőt, ezúttal beadásánál kézzel mentett egy védő. „Lacika” ki is használta a lehetőséget, a bal fölsőbe rúgta a hatméterest. 4-1

A második félidő közepén Tino Perez, a brassóiak spanyol edzője mezőnyjátékosra cserélte kapusát, de nem nagyon voltak eredményesebbek. Szépítettek a vendégek, egy gyenge - Szőcs Lórándról lepattanó - lövéssel nem tudott mit kezdeni Péter. 4-2

Még reménykedett a Cenk alatti gárda, ám a 38. percben nagy hajtásukban kigyűlt hatodik szabálytalanságuk is, amit Mihály Zoltán büntetett 8 méteres közvetlen szabadrúgásával. 5-2 Az utolsó pillanatokban még Mimi Stoica betalált, de ez már nem segített csapatán, Udvarhely 5-3-ra nyerte a rangadót.

A győzelemhez hozzájárult mindenki, de ki lehet emelni Mihály Zoltán, Szőcs László és Péter Róbert nagyszerű teljesítményét. Udvarhely már csak három pontra van a ranglistát vezető Dévai CIP-től.

Botorok János:
„Mindenképp jó eredmény, de itt nem szabad megállni. Ilyenkor látszik meg, ha fegyelmezetten játszunk, akkor lesz eredménye. Örvendek, hogy a fiúk megint teljesítették az elvártat.”

Székelyudvarhelyi Sport Klub - Brassói Design Construct 5-3
Gól:
Mihály Zoltán (3., 25., 38.) Szőcs Lóránd (10.), Szőcs László (26.), illetve Pânzaru (6.), Szőcs Lóránd (35., öngól), Mimi (39.)

A tabella állása és a forduló további eredményei megtekinthetőek a sporteredmények kategóriában.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."