Sport » Futsal

Elcsípett SK-pont az ezüstérmestől

Másfél percre volt a teremlabdarúgó 1. Liga alapszakaszának meglepetésétől a Székelyudvarhely Sport Klub. A hazai pályán játszó Galaci United ekkor mentette döntetlenre a párharcot.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

2011_Sport/Futsal
2011_Sport/Futsal
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2011. október 10., 21:02
0 hozzászólás. 

A Jakab Zoltán által irányított gárda a teremlabdarúgó 1. Liga 6. fordulójának rangadóját játszotta az ezüstérmes Galaci Unitednál. A bronzérmesek a Péter – Szőcs, Csoma, Mihály, Szabó (játszottak még: Birtalan, Doltea, Mitra) összeállításban kezdtek. Nem indult jól a meccs a Székelyudvarhelyi SK-nak, ugyanis a 2. percben mattolták a védelmet.

A folytatásban viszont Doltea labdaszerzése után Birtalan passzolta Csomához, aki a kapu torkából nem hibázott (1–1). Két nagy Duna-parti gólhelyzet következett, majd egy udvarhelyi gól: Mihály-Szőcs volt a játékszer útja, utóbbi kegyetlenül beverte hat méterről (1–2). Péter védései kellettek, hogy a vendégek előnnyel menjenek az öltözőbe.

Futsal_SK_Galac_szept27
Hazai rohamokkal indult a második játékrész, a Székelyudvarhely SK ellentámadásokra rendezkedett be, egy ilyen végén Birtalan távolról kétgólosra növelte a vezetést. De még nagyon sok idő volt a lefújásig. A vendégek jól állták a sarat, viszont két állított helyzetből – szögletek – kapituláltak.

Nagyon közel volt a Sport Klub, hogy ezen idény legjobb eredményét érje el, de ez a döntetlen is sokat hozhat a konyhára. Egy pont a bajnokság második számú együttesétől.

Jakab Zoltán a lefújást követően honlapunknak elmondta: „Amennyiben jobban összpontosítunk, három ponttal térhetnénk haza. Kulcsmomentumokban nem tudtuk értékesíteni a lehetőségünket. Ha azt vesszük, hogy ezt a meccset Galacon játszottuk, úgy, hogy a meccs napján indultunk, és akkor is megyünk haza, akkor mindenképp jó eredmény. A találkozó végén mindkét fél elégedetlen lehet, de ez csapatomnak sokat jelenthet, tartást adhat a további mérkőzésekre.


Teremlabdarúgó 1. Liga, 6. forduló:

Galaci United–Székelyudvarhely Sport Klub 3–3 (1–2)
Gól: Grecu (2.), Bâgu (31), Pleşu (39.), illetve Csoma (8.), Szőcs (12.), Birtalan (25.).



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."