Sport » Futsal

Városi presztízsmeccs a futsal kupában

Két székelyudvarhelyi klub csap össze a teremlabdarúgó Román Kupában. A tét a legjobb nyolc közé kerülés az Infopress SE és a Sport Klub meccsén.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

Futsal_2011_12/ipse_torna_okt2
Futsal_2011_12/ipse_torna_okt2
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2011. október 17., 18:05
2 hozzászólás. 

A teremlabdarúgó Román Kupa nyolcaddöntőjének pikantériáját az udvarhelyi párharc képezi. Az élvonalban szereplő SK a másodosztályos IPSE-hez látogat. A találkozót kedden 19 órától rendezik a Rákóczi centerben.

A házigazdák trénere Botorok János viccesen kezdi a nyilatkozatot: „Nyerni akarunk!" – majd elkacagja magát. Komolyra fordítja a szót: „Egy jó meccset szeretnénk a hátunk mögött tudni. Sikerként könyvelem el, hogy ha bemutatunk pár olyan dolgot, amiket edzéseken szoktunk gyakorolni. Be kell látnuk, hogy ebben a párharcban nem mi vagyunk a favoritok. De ez nem azt jelenti, hogy feltett kézzel megyünk harcolni". A Infopress SE-nél három alappillér hiányzik majd: Dénes Barna sérülés, Fodor Attila és Miklós Sándor eltiltás miatt nem léphetnek pályára.

Futsal_2011_12/sk_deva_2011_szept25

Ezzel szemben a Sport Klub keretében mindenki játékra kész. Nem csak ezért nyilatkozott magabiztosan a tréner Jakab Zoltán honlapunknak: „Talán, most kijelenthetem, hogy együttesem a favorit. Nem sokszor tehetem ezt meg, ráadásul idegenbeli meccsről van szó (nevet – szerk. megj.). A céljaink közt nem szerepel a Román Kupa megnyerése, de amíg csak lehet harcban szeretnénk lenni a trófeáért folyó csatában".

Jó hír, hogy a szakszövetség kijelölte a kupadöntő helyszínét: ennek 2012-ben Székelyudvarhely lesz a házigazdája. Rossz hír, hogy anyagi problémákra hivatkozva egy csapat visszavonult az 1. Ligából: a Concordia Chiajna már nincs a mezőnyben.

Az Infopress SE–Sport Klub kupameccsre a belépés díjtalan.



2 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
Mareszke
2011-10-17 19:27:02
Talan vissza nem tero alkalom lett volna h az egykori tanitvanyok visszavagjanak a Mesternek :)).De ez jo az SK-nak,hajra SK!!!!

avatar
kukac85
2011-10-18 00:15:42
hajrá Sk...

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."