Sport » Futsal

Hullámvasúton utazott az SK

Háromgólos hátrányban is volt saját közönsége előtt a Székelyudvarhely Sport Klub a teremlabdarúgó 1. Liga kedd esti mérkőzésén a Kolozsvári Clujana ellen. A három pont így is itthon maradt.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

Futsal_2011_12/sk_kolozsvar_2011_nov1
Futsal_2011_12/sk_kolozsvar_2011_nov1
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2011. november 01., 22:03
1 hozzászólás. 

A hazaiak a Scurtu – Mihály, Szőcs, Szabó, Csoma (játszottak még: Péter – Birtalan, Doltea, Biró, Mitra, Képíró) összeállítással kezdtek. Jól is indult a Kolozsvári Clujana elleni párharc: Szőcs szolgálta ki Szabót, aki nem hibázott. Kidolgozott helyzetek maradtak ki ezt követően a Székelyudvarhelyi Sport Klub részéről.

A semmiből jöttek vissza a meccsbe a vendégek, miután zsinórban négyszer vették be Scurtu kapuját, sőt Péter sem tudta megállítani a gólgyártást. A 17. percben nem csak 1–4-et mutatott az eredményjelző, hanem kigyűlt az SK csapathibája is. A trénernek kockáztatnia kellett, ez pedig bejött: mezőnyjátékosra cserélte kapusát.

Futsal_2011_12/sk_kolozsvar_2011_nov1


Egy öngól, majd a szünet előtti utolsó percben Szőcs és Birtalan találata azt jelentette, hogy onnan indult a második játékrész, ahonnan az egész meccs: döntetlenről (4–4).

A pihenő nem törte meg az udvarhelyi lendületet, négy perc alatt háromszor vették be ellenlábasuk kapuját. A kolozsváriak ha nem is adtál fel, nem voltak képesek újítani.

Fordulatos, a futsal több arcát bemutató összecsapáson behúzta a győzelmet a Sport Klub. A tabellán pontszámban beérte a Galaci Unitedet, így harcban van az alapszakasz harmadik helyéért.

Futsal_2011_12/sk_kolozsvar_2011_nov1


Jakab Zoltán, az SK edzője a lefújás után elmondta: „Érthető, hogy miért a mi találkozóinkat tűzi műsorra a televízió (a Digi Sport élőben közvetítette a meccset – szerk. megj.). Rendre fordulatos, jó összecsapást játsszunk. Könnyebb forgatókönyvre számítottam, de az a csapat, amely három perc alatt visszajön a meccsbe, illetve ilyen hamar el is dönti, azt bebizonyította, hogy tudja a játékot. Meg kell vizsgálnunk, úgy fest, heti három edzés már nem elég a fiúknak, növelni kellene hatra, hétre".


Az U21-es válogatott Székelyudvarhelyen

A román teremlabdarúgó 21 éven aluli nemzeti gárda ezen a héten városunkban tartózkodik. A Jakab Zoltán szövetségi kapitány által irányított együttes kedden 5–2-es győzelmet aratott az Infopress SE ellen. Szerdán 11 órától a sportcsarnokban pedig a Sport Klubbal néz farkasszemet. Három SK-játékos van a keretben: Biró, Jakab és László.


Teremlabdarúgó 1. Liga, alapszakasz, 7. forduló:

Székelyudvarhely Sport Klub–Kolozsvári Clujana 8–5 (4–4)
Gól: Szabó (3.), Cioară (18., öngól), Szőcs (20.), Birtalan (20., 21.), Csoma (23., 24.), Mihály (31.) illetve Tasnádi (8.), Cioară (10.), Pop (14., 17., 28.).



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
slacko
2011-11-02 11:30:01
Brassói FC-Kolozsvári CFR 1-2 tippet rakjátok be a tippversenybe !köszi

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."