Sport » Futsal

A pihenő után kivégezte ellenfelét az SK

Gólnélküli első félidőt követően húzta be a három pontot a Székelyudvarhely SK a teremlabdarúgó 1. Liga 13. fordulójában. Az utolsó percekben gólzáporos lett a győzelem a Dava Déva ellen.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

A pihenő után kivégezte ellenfelét az SK
A pihenő után kivégezte ellenfelét az SK
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2012. február 26., 16:05
0 hozzászólás. 

Ezúttal is nélkülöznie kellett a Székelyudvarhely Sport Klubnak egyik alapemberét. Egy héttel ezelőtt Csoma, most pedig Szabó nem léphetett pályára. Utóbbi eltiltás miatt nem játszhatott. Így is a bronzérmes volt a favorit a Dava Dévával szemben. Az első félidő kevés helyzetet hozott, mindkét felől inkább a biztonságos játékra rendezkedtek be. Az egyetlen jegyezhető momentum Mihály kiállítása volt. Egy kezezés után reklamált vehemensen, a játékvezető pedig a pirosat is felmutatta neki.

Így a második félidőt emberhátrányban kezdte az SK, ezt pedig kihasználta a házigazda. Gyorsan jött a válasz Csoma egyenlített ki. Újabb dévai előny következett, de aztán beindította a rakétákat a vendégcsapat, megfordította az állást.

Az utolsó két percben kockáztatnia kellett a Hunyad megyeieknek, mezőnyjátékosra cserélték kapusukat. A lépés a Sport Klubnak jött ki, hiszen ekkor háromszor voltak eredményesek. Teljesen megérdemelten nyertek, még akkor is, ha a két gárda között nem volt ekkora különbség.

Az SK edzője, Jakab Zoltán elmondta: „Nagyon úgy fest, hogy a negyedik helyen zárjuk az alapszakaszt. A Galacnak sokkal könnyebb programja van. Legközelebb két hét múlva játszunk, remélem, addig a sérültek is meggyógyulnak, mert most Csoma és Bíró úgy vállalták a játékot, hogy egészségügyi gondokkal küszködtek. Nekünk minden egyes sikerre szükségünk van, mert ebből építkezhetünk".

Teremlabdarúgó 1. Liga, 13. forduló:

Dava Déva–Székelyudvarhely SK 2–7 (0–0)
Gól: Csoma, Birtalan, Doltea 2-2, Bajkó 1





0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."