Sport » Futsal

Kiütötte ellenfelét az SK

Szórakoztató, de egyoldalú meccset láthatott a vasárnap délután a sportcsarnokba kilátogató közönség: futsalcsapatunk kitömte ellenfelét.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

Kiütötte ellenfelét az SK
Kiütötte ellenfelét az SK
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2012. március 25., 19:44
0 hozzászólás. 

Alig százötven néző volt kíváncsi az SK alapszakaszbeli utolsó találkozójára – a vendégcsapat a sereghajtó Inter Brassó volt, a tét pedig az, hogy hány gólt lő a hazai csapat.

sport_SK-Brasso

Fotók: Csedő Attila

Hat perc után beindult a gólgyártás, a Jakab Zoltán edző által pályára küldött Réti – Szabó, Bajkó, Csoma, Birtalan (játszottak még: Demșa – Doltea, Képíró, Bíró, Székely, László) kezdőötös ekkor szerezte meg Bajkó révén a vezető gólt. A két cserejátékossal (ezekből egy kapus volt) érkező vendégek nem sok vizet zavartak, tíz perc alatt Bajkó háromig jutott és Doltea is lőtt egy szép gólt a hosszúba. 

Egy ellentámadás során Guiman átjárt a védelmünk eszén, szépen emelt a kapuba, a másik oldalon egyszer Bajkó, majd Képíró érkezett jól egy beadásra. Guiman ismét bevette a kapunkat, de kezdés után, négy labdaérintésből megint Bajkó volt eredményes, majd három gólt rúgott két perc alatt az SK.

sport_SK-Brasso

Szabó Zsolt gyakorlatilag az ellenfél térfelét végigcselezve vitte be a kapuba a labdát, majd Birtalan perce következett: előbb esés közben kotorta be, majd szépen gurított a hosszúba. A játékrész utolsó percében Szabó volt önzetlen, Képíró vágta a léc alá az SK tizenegyedik gólját.

A második félidőben bemutatkozott Demșa Cristian kapus, ő védte végig a hálónkat és nem is rosszul, mert a brassóiaknak már nem volt veszítenivalójuk, támadtak és lőttek. A gólok továbbra is a másik térfélen potyogtak: Csoma gólja tízes különbséget jelzett, majd Doltea megtoldta ezt még kettővel.

sport_SK-Brasso

Nem sokkal később Demșa szabálytalanul szerelt, neki sárgalap, Brassónak pedig hatméteres járt ezért, Olaru könyörtelen volt. Két perc múlva Szabót vágták fel a büntetőterületen belül, s habár neki kellett volna elvégeznie, inkább a fiatal László Attilára bízta, aki köszönte, majd bevágta a jobb alsóba. 

Bíró Attila is feliratkozott a góllövők listájára, az utolsó perc pedig tartogatott szép jeleneteket. Bajkó tízméterest lőhetett, de Sandu kivédte, a túloldalon Guiman ritkán látható, kétlábas, hátsó emeléssel ejtette át a labdát a kapusunkon, tapsot kapva a közönségtől. Aztán kaptunk még egy tízméterest, amit Doltea könyörtelenül bevágott a bal alsóba, s ezzel ki is alakult a végeredmény.

Laza meccs volt, ami a tizenhét gólon kívül legalább ennnyi elpuskázott, nagy helyzetről szólt, s a hétfői kolozsvári vereség feledtetéséről.

Teremlabdarúgó 1. Liga, 17. forduló

Székelyudvarhely SK-Brassói Inter 17-4 (11-2)

Gólszerzők: Bajkó (6., 8., 10., 15., 17.), Doltea (9., 25., 29., 40. – az utolsót tízméteresből), Képíró (16., 19.), Szabó (17.), Birtalan (18., 18.), Csoma (25.), László (32. – büntetőből), Bíró (37.), illetve Guiman (12., 16., 40.), Olaru (30. – büntetőből)



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."