Sport » Futsal

Vereséggel zárta az SK az alapszakaszt

Kikapott a Székelyudvarhely SK a teremlabdarúgó bajnokság alapszakaszának utolsó meccsén Marosvásárhelyen, a csapat a negyedik helyen zárt.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

Vereséggel zárta az SK az alapszakaszt
Vereséggel zárta az SK az alapszakaszt
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2012. március 30., 20:04
0 hozzászólás. 

Az SK a Réti – Bajkó, Mihály, Birtalan, Csoma Ferenc felállásban kezdte a találkozót a Szász Albert sportiskola tornatermében (a sportcsarnok egy kiállítás miatt foglalt volt) és mindjárt a harmadik percben gólt kapott a bajnokcsapattól, Florin Matei szerzett vezetést.

Tíz perc múlva testvére percei következtek: Cristian Matei előbb Rétinek lőtt gólt, majd a saját kapujába rúgta a labdát – az SK ezután bátran kitámadott, de egyenlíteni nem tudott, sőt kapott még egy gólt, mégpedig az udvarhelyi Szőcs Lászlótól. A City Usban több olyan játékos van (Klein, Csoma Alpár, Szőcs László, Nicușan), akik egykor Udvarhelyen játszottak – s ezen a meccsen a kapust kivéve mind be is találtak. A Csoma-testvérek ezúttal egymás ellen léptek pályára.

A második játékrész elején öt perc alatt három gólt lőtt a „román válogatott", az SK erejéből azonban futotta a szépítésre: Csoma Ferenc vette be Klein László hálóját egy kontratámadás végén. A házigazdák nem álltak le, a meccs végéig uralták a játékot és még négy gólt sikerült szerezniük, győzelmükkel megnyerték az alapszakaszt. Az SK fejet hajtott a bajnokcsapat előtt, habár voltak igazi, jó momentumai a meccsen. Csapatunkból Szabó Zsolt lebetegedett, nem játszott a találkozón, de a padon ülő udvarhelyi játékosok mindegyike lehetőséget kapott.

Jakab Zoltán edző így értékelt portálunknak: „Az eredmény nem feltétlenül tükrözi a játékot, de olyan helyzetben ki hibáztunk, amikor hárman voltunk a kapussal szemben. A játékosok is érzik, hogy nem biztosított a folytonosság, nincs motiváció. Meg vagyunk gyengülve egy kicsit. Április 29-én lesz a Focșani elleni első meccsünk a rájátszásban, addig remélhetőleg rend lesz a fejekben és a támogatást is megkapjuk a várostól."

Teremlabdarúgó 1. Liga, alapszakasz, 18. forduló:

Marosvásárhelyi City Us-Székelyudvarhely SK 10-2 (3-1)

Gólszerzők: Fl. Matei (3), Cr. Matei (2), Szőcs László, Lupu, Csoma Alpár, Ignat, Nicușan, illetve Cr. Matei (öngól), Csoma Ferenc.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."