Sport » Futsal

Lassan, de biztosan nyertek a fiúk

Az udvarhelyi sportcsarnokban játszotta idén az utolsó bajnoki meccsét a Sport Klub a teremlabdarúgó bajnokság 13. fordulójában.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

sk_galac2
sk_galac2
szerkesztoÍRTA: PÁL GÁBOR
2009. december 07., 22:32
0 hozzászólás. 


Körülbelül 700 néző volt kíváncsi a székelyudvarhelyi futsal csapat utolsó meccsére. Galac utazott városunkba, pont nélkül tért haza. A múlt szezonban egy pontot el tudott vinni a Duna-menti együttes, ezúttal nem sikerült.

sk_galac4

A harmadik percben a hazai gárda szerzett vezetést: Szőcs Lóránd és Mánya Szabolcs összjátékát előbbi vitte eredményre, egy visszapasszolt labdát a hosszú alsóba lőtt bal lábbal. 1-0 Majdnem negyed óra múlva született újabb gól, addig csak egymást kóstolgatták a csapatok – inkább a mieink kezdeményeztek. A 12. minutumban Pleșu Daniel lövése mindkét oldallécet érte, de a labda kifele pattant. Ez megbosszulta magát, és az udvarhelyiek növelni tudták előnyüket. Szőcs László és Mánya futott el ellentámadásból, Mánya fejezte be a helyzetet. 2-0

Nem sokkal később szépíteni tudott a vendégcsapat, Paul Baltă rúgásánál Szőcs Lóránd zavarta meg Scurtu-t, a labda a hálóban landolt (Péter Róbert sérülés miatt ki kellett hagyja a találkozót – a Vásárhely elleni meccsen sérült le). 2-1

sk_galac2

A szünet után is elég sokat kellett várni a gólra, de ezúttal ismét a mieink voltak eredményesek egy csodaszép akcióból: Birtalan Barna átemelte a labdát az egyik védekező játékoson, majd az érkező Mihály Zoltán kapásból a hosszú alsóba vágta a játékszert. 3-1

sk_galac3

Még egyet rúgtak az udvarhelyiek a mérkőzés vége előtt egy perccel, ismét a Mánya-Szőcs László páros hozta össze a gólt – Szőcs volt a szerzője.

Néha elég bizonytalanul játszott Botorok János legénysége, máskor pedig nagyon magabiztosan csodaszép helyzeteket dolgozott ki. Az ellenfél játéka elég stabil volt, csak a második félidő elején voltak egy kicsit agresszívebbek.

sk_galac

Botorok János: „Örülök az eredménynek, de a játékkal nem vagyok megelégedve. Szűk egy hónap pihenő következik, remélem össze tudjuk kapni magunkat fejben. Itt nem szabad megállni, a lehető legjobb helyezést szeretnénk kiharcolni.”

Székelyudvarhelyi Sport Klub – Galaci United 4-1
Gól:
Szőcs Lóránd (3.), Szőcs László (16., 39), Mihály Zoltán (29.), illetve Paul Baltă (17.)

A forduló további eredményei és a tabella állása megtekinthető a sporteredmények kategóriában.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."