Sport » Futsal

Újabb futsalról szóló könyve jelent meg Jaxinak

A farkaslaki származású teremlabdarúgással foglalkozó szakembernek, Jakab Zoltánnak bemutatták legfrissebb szerzeményét.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

IMG_3690
IMG_3690
szerkesztoÍRTA: PÁL GÁBOR
2009. december 08., 00:41
2 hozzászólás. 


Ma késő délután könyvbemutatót tartottak a Küküllő Szállodában. Az udvarhelyi születésű Jakab Zoltán (barátainak Jaxi) már elismert név nem csak Udvarhely környékén, hanem nemzetközi körökben is. Nemrégiben, pontosabban két évvel ezelőtt már megjelent egy könyve a teremlabdarúgásról, akkor magyar nyelven írt szakkönyvet a magyar teremlabdarúgásról.

IMG_3686

Jakab Zoltán két társával, Kis Jánossal és Vic Hermans-szal közösen ismét alkottak, ezúttal a román futsalt foglalták össze. A könyv tartalmaz magával a román teremfoci történetével kapcsolatos tényeket, szakmai tanácsadásokat, észrevételeket, véleményeket, komoly elemzéseket. Megtalálhatóak illusztrációk, technikai analízisek, és mindez profi fotókkal van díszítve a román nyelven kiadott szerzeményben.

IMG_3720

Népes társaság gyűlt össze hétfőn, ahol a három szerző közül kettő bemutatta a Ghidul Antrenorilor című könyvet. A rendezvényen részt vettek a helyi és országos szakemberek is.

IMG_3690
Kis János és Jakab Zoltán dedikál


Jakab Zoltán:
Született 1969. július 16-án, Székelyudvarhelyen, egy fiú ikerpár édesapja. Játszott szinte minden egyes udvarhelyi utánpótlás és felnőtt nagypályás labdarúgó csapatban. Pályafutását 1990-ben abba kellett hagyja egy Keresztúron szerzett sérülés miatt. Ezután 1997-ben Budapesten lediplomázott a testnevelési egyetemen edzői és sportmenedzseri szakán. Rögtön az egyetem elvégzése után az udvarhelyi csapat edzője lett.

IMG_3687

2002-ben a Székelyudvarhelyi Sport Klub trénereként megnyerte az országos bajnokságot, majd két évvel később megismételte a jó szereplést. 2003-ban a román válogatott edzője lett, 107 nemzetközi mérkőzést vezényelt a nemzeti csapattal. Jelenleg az utánpótlás válogatottat irányítja.

Kis János – Gödöllői Fortuna, edző.
Vic Hermans –volt holland szövetségi kapitány, jelenleg Málta szövetségi kapitánya.



2 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
jackfive
2009-12-09 00:41:02
hmmm
szeretnek egy ilyen konyvet,,honnan is lehet rendelni??? :( :idea: :?:
avatar
Sumu
2009-12-09 15:51:23
kaphato az Arnikaban is

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."