Sport » Futsal

A futsalbajnok elintézte az SK-t

Nagy volt a különbség a bajnoki címvédő és a Székelyudvarhely Sport Klub között a teremlabdarúgó élvonal elődöntőjében.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
futsalweekmagyarbosznia

Góllal mutatkozott be a székely játékos a magyar válogatottban (videó)

Két székely játékost hívtak be a magyar...
valogatott

A teremfoci nagyágyúi jönnek Székelyudvarhelyre

A kétszeres világbajnok, illetve hétszeres...
CSC 0183

Teremfoci: Székelyudvarhelyi FK–Temesvári Informatica (ÉLŐ)

Nem tudsz ott lenni a városi sportcsarnokban a teremfoci...

Szekelyudvarhely SK marosvasarhely futsal
Fotó: Csedő Attila
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2012. május 20., 20:25
0 hozzászólás. 

A román futsal-válogatottal megegyező Marosvásárhelyi City'us-t látta vendégül vasárnap délután a Székelyudvarhely Sport Klub. Az idei bajnoki kiírás elődöntőjének első összecsapását ha nem is lehetett előre lefutottnak titulálni még az elején, de korántsem a bronzérmes volt az esélyes.

A hazaiak edzője, Jakab Zoltán már a negyeddöntő után úgy fogalmazott, hogy gárdájának ezen találkozókra elsősorban edzőmeccsként kell tekintenie. A két ellenfél között óriási a különbség, ez pedig pillanatok alatt meg is mutatkozott. Az SK a Réti – Mihály, Csoma, Szőcs, Birtalan (játszottak még: Péter – Bajkó, Bíró, Demény, Képíró, Székely) összeállítással kezdett, a 3. percben pedig már háromszor kapitulált is.

szekelyudvarhely sk marosvasarhely futsal

Egy kis levegőhöz ezután engedte a vendégcsapat, ekkor Bajkó kegyetlenül be is varrta a lehetőséget, sőt Csoma F. előtt ott volt a felzárkózás lehetősége, de nem élt vele. Ezt követően már csak másodpercei voltak a házigazdáknak, az ellenfél egymás után lőtte a gólokat. Nem maradt más, mint jegyzetelnünk.

A tréner mindenkinek játéklehetőséget adott, viszont nehéz úgy bármit is tenni, amikor senki sem hitt a csodában. A hármas sípszónál tizenegy gólos lett a különbség. Ez volt az utolsó hazai meccse ebben az idényben a Székelyudvarhely SK-nak. Az elődöntő második párharcát szerdán 18 órától rendezik, majd június 4-én a kisdöntő következik.

szekelyudvarhely sk marosvasarhely futsal

Jakab Zoltán, az SK edzője elmondta: „Semmi motivációnk nem volt, így mint edzőmeccs sem érte el célját. Amolyan küzdelem volt, amikor buzogánnyal indulsz a tankok ellen. Nem tudom, hogy Udvarhelyen hosszútávon ezt meddig lehet bírni. Egy pár éve mi vertük Vásárhelyet tízzel. Mindenki a kisdöntőt várja, ahol remélem, hogy újból meglesz a bronzérem".

Teremlabdarúgó 1. Liga, rájátszás, elődöntő, 1. meccs

Székelyudvarhely SK–Marosvásárhelyi City'us 2–13 (2–7)

Gól: Bajkó (7.), Szőcs Lóránd (17.), illetve Fl. Matei (2., 3., 10., 36.), Ignat (2., 18., 24.), Csoma A. (15.), Stoica (20., 30., 31.), Nicușan (37.), Szőcs László (39.).

A két győzelemig tartó párharc állása 0–1.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."