Sport » Körzeti

Gólok és lapok: a körzeti féléves statisztikája

Tudják, hogy melyik csapat a legsportszerűbb a bajnokságban? És azt, hogy hány sárga lapot mutattak fel? Kattintás után megtudhatják.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
fotó: Sinka-Király Levente

Egyre izgalmasabb lesz a megyei bajnokság

Főleg, ha megnézik a táblázatokat. És főleg, ha jól...
fiatfalva sporting6

Melyik focimeccset várjátok?

Nagy a választék! A negyedik, ötödik és a hatodik...
lovete2017

Idén a lövéteiek voltak a legjobbak a teremben

Három nap, 28 csapat, 58 meccs: a sportcsarnokban...

traktor
Fotók: Sinka-Király Levente
szerkesztoÍRTA: SINKA-KIRÁLY LEVENTE
2014. december 12., 11:05
2 hozzászólás. 

Szünetel az Udvarhely körzeti labdarúgó-bajnokság, a csapatok legközelebb a teremfoci bajnokságban lépnek pályára. A csapatok téli szabadságukat töltik, mi összeszedtünk néhány érdekes, hivatalos adatot a labdarúgó szövetség honlapjáról.

Ócfalva a legsportszerűbb

A sárga és piros lapok száma alapján a legsportszerűbb csapatnak Ócfalva bizonyult. A bajnokság C1 csoportjának utolsó előtti helyezettje az őszi szezonban mindössze öt sárga lapot gyűjtött be. Ebben a rangsorban a második helyre a C1 csoport ötödik helyezettje, Alsósófalva került, játékosaiknak ötször mutatták fel a sárga lapot. A dobogó harmadik fokán a C2 csoportban szereplő Székelyvarság és Szentpéter található: hatszor kaptak figyelmeztető lapot.

Tizenhat találattal vezeti a góllövőlistát

Azt is megnéztük, hogy hány gól esett a bajnokság feléig: a hivatalos adatok szerint 1186-szor voltak eredményesek a játékosok. A gólszerzők száma 391. A legtöbb gólt az A csoportban a szentlélekiek játékosa, Hajdó László szerezte, tizenhatszor talált be ellenfelei kapujába. Négy játékost is találunk a góllövőlista második helyén tizennégy találattal: Kandó Csabát (Szentábrahám), Csíki Szabolcsot (Nagygalambfalva), Péter Imrét (Nagygalambfalva), valamint Varró Lajost (Fiatfalva). Tizenkét találatig a Korond SE játékosa, Ambrus Zoltán jutott.

vonalA B csoport góllövőlistáját a csekefalviak játékosa, Kedei Barna vezeti, ő húszszor volt eredményes. A második helyen tizenhat találattal a felsőboldogfalvi Zoltáni Attila áll, míg a harmadik hely tizenöt találattal a hodgyai Molnár Károlyé.

A C1 csoport góllövőlistáját magabiztosan vezeti a kobátfalviak játékosa, Domokos Norbert, ő is húsz találatnál jár. A második helyezett kilenc találattal a Parajd SE játékosa, Takács Levente. A harmadik helyen ketten osztoznak meg nyolc találattal: Tófalvi Tihamér (Máréfalva), illetve Tarcsafalvi Lóránt (Szentmihály).

A C2 csoport góllövőlistájának éllovasa Pálfi Attila (Székelyvarság) tíz találattal, őt négy játékos is követi kilenc góllal: Magyari András és Geréb L. Imre (mindketten Bogárfalva), valamint Zoltán Ferenc (Kányád) és Szász Zsolt (Székelyvarság).

Több mint ötezer lej folyt be a kasszába

A sportszerűtlen játék, a súlyos szabálytalanságok, valamint a szurkolók viselkedése sokszor büntetést von maga után. A fegyelmi bizottság mindig a szabályzat szerint jár el és hozza meg döntéseit, a bajnokság első felében több mint ötezer lejt kellett befizessenek a csapatok a szövetség kasszájába. A legtöbb büntetést Gagy, Malomfalva és a Sporting kellett kifizesse. A negyvenhét csapat közül harminchárom együttes fizettett eddig büntetést, tizenhárom csapat kerülte azt el.



2 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
gindi
2014-12-14 22:38:14
Jo az elso kep .
avatar
gindi
2014-12-15 22:00:55
Ha jol emlekszek az Egyesules elleni kupa merkozesen volt. Azert nem csak a kornyekbeliek latogattak ki a merkozesre , hanem a helybeliek is. Volt aki megszakitotta meg a mezei munkat is.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."