Sport » Minifoci

A Góbék ültek a minifoci-trónra

Új bajnoka van a városi minifoci-bajnokságnak. A Góbék fennállásuk első aranyát szerezték, a címvédőt gyűrték le.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
tufi 3

Tudod, hova került a legértékesebb trófea?

Ötödik alkalommal került sor a Tusványosi Fináléra,...
minifoci2016

Megmentenék a minifocit, ezért egynapos tornával “tiltakoztak”

Nem a minifocipályán játszottak, de ennek nyomós oka...

Lehet jelentkezni a városi minifoci-bajnokságra

Turnérendszerben szerveznék a minifocibajnokság őszi...

minifoci, góbék, infopress
Fotó: Kakasy Botond.
szerkesztoÍRTA: JÓZSA CSONGOR
2013. június 26., 15:42
1 hozzászólás. 

Kedden este rendezték a városi minifoci-bajnokság rájátszásának harmadik, utolsó fordulóját. Az első meccsen a Tábor és a Miklós Steel csatájából utóbbi Csíki Szabolcs, a második félidőben szerzett találatával 1–0-ra nyert, így eldőlt, hogy ők végeznek a dobogó legalsó fokán.

A másik találkozónak már sokkal nagyobb volt a tétje. A címvédő Infopress SE úgy várta a Góbék elleni párharcot, hogy a tabellán jobban állt, pontosabban három ponttal vezetett ellenlábasa előtt.

Ez azt jelentette, hogy az IPSE-nek elég lett volna egy döntetlen is, hogy megvédje címét. A Góbék csak akkor lehettek bajnokok, ha nyernek – így pontegyenlőség alakulhatott ki, az egymás elleni meccs pedig nekik kedvezett.

A döntőnek beillő összecsapáson a góbésok alaposan belekezdtek, már a 3. percben gólt is értek el Lázár Zsolt révén. A folytatásban is valamivel energikusabban játszottak, a 14. percben egy szabadrúgást Hermann Örs szépen kanyarított a jobb felsőbe: 2–0-ra vezettek.

A bajnokcsapat ezt követően megpróbált építkezni, de az ellenfele jól tördelte a játékot, egyetlen igazi gólhelyzetet tudtak kialakítani, amit a kapus hárított.

minifoci, góbék

A második félidőben sem változott nagyon a játék képe: az Infopress SE építkezett, a Góbék jól zárták a területet. Ahogy fogyott az idő, úgy vált az idegek harcává is a meccs, egyre többször kellett felmutatnia a játékvezetőnek a sárga lapot. Sőt, egyszer egy góbésnak még a piros is villant, mint kiderült tévesen, így nem kellett emberhátrányban játszaniuk.

Maradt a 2–0, a játék alapján megérdemelt a Góbék győzelme, ezzel a minifoci-bajnokság idei kiírását is elhódították. A három éve alakult csapat ebben az idényben megnyerte az alapszakaszt, az előző két negyedik helye után pedig ezúttal aranyérmes lett.

Városi minifoci-bajnokság, rájátszás, 3. forduló

Miklós Steel–Tábor 1–0 (0–0)
Góbék–Infopress SE 2–0 (2–0)

A végeredmény: 1. Góbék, 2. Infopress SE, 3. Miklós Steel, 4. Tábor.

A bajnokság gólkirálya: Balázsi Csaba (Autogroup-Simó)

A Góbék kerete: Szakáli Botond, Hermann Örs, Péter Mózes, Rózsa Árpád, András Ervin, Vajda Antal, Orbán Attila, Bakó Attila, Somolyák Csaba, Ferenczi Szabolcs, Balázsi Zoltán, Kővári Levente, Baczó Miklós, Lázár Zsolt.



1 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
karcsika
2013-06-26 18:38:39
Gratula Gobek
Gratula a Gobeknak, megerdemelten nyertek meg a bajnoksagot. Sokkal jobbak a bajnoksag barmely csapatanal s ezt a tegnap is megmutattak, eselyt sem hagyva ellenfeluknek.

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."