Sport » Tömegfutás

Rohanj beiratkozni, hogy szaladhass futni!

Még egy szűk hétig tart a regisztráció a VII. IPSE Városnapi Tömegfutásra – már közel ezren jelentkeztek, idén is lesz közös futás!

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
uh-tomegfutas-2017-rajtelott-gyerekek

Tömegfutás 2018: itt az okleveled

Még egy apró emléket adunk az idei futásról: kattanj...
fulopszabolcsalpar11

Buszokkal jönnek a Tömegfutásra

Rendszeresen gyereksereggel érkezik a tömegfutásra...
uh-tomegfutas-regisztracio-2018

Elindult a regisztráció a 10. Tömegfutásra

Az időpont új, a lelkesedés a régi - kattints és...

tömegfutás 2014
Tavaly így futottak a rajt után fotó: Sinka-Király Levente
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2015. április 29., 10:10
0 hozzászólás. 

Több mint nyolcszáznál jár az idei tömegfutásra regisztráltak száma. Iskolás osztályok, családok, de még többtíz fős csapatok is jelentkeztek eddig. A határidő véges, május 4-ig várják a szaladni vágyókat. Egyelőre ezer pólót biztosítanak a szervezők azoknak, akik regisztrálnak a szaladásra.

Túl a fél ezren

Az ötszázadik jelentkező a Gábor Áron utca 18 szám alatt található uh.ro szerkesztőségének ajtaján lépett be kedden, de a Merkúr Áruház emeletén található Zsebcaféban is sebesen gyűlnek a nevek a listán. Előbbi helyszínen hétköznap 9 és 15 óra, utóbbin 14 és 18 óra között várják a futásra iratkozókat. A regisztrációról itt írtunk bővebben.

Tomegfutas2015-500

Ők az ötszázadik regisztrálóink!

Az egyéni, csapatos és családos jelentkezők mellett egész iskolás osztályok is beneveztek már a tömegfutásra, így rohamosan fogynak a pólóval járó helyek. Érdemes iparkodni.

Főpróba a stadionban

Akárcsak az előző években, idén is edzéssel gyúrunk a Tömegfutásra. Minden szaladni vágyót várnak május 6-án, szerdán 18 órától a városi stadion atlétika pályáján, ahol bemelegítési trükkök mellett a nyújtási gyakorlatokat is elsajátíthatod.

Sőt, táplálkozási tanácsokat is adnak majd a szaladóknak. Olyanokat például, hogy javasolt a tervezett szaladás előtt már két órával befejezni az étkezést, hogy a gyomornak legyen ideje emészteni. Olyan alkalmakkor, mint a tömegszaladás, amikor 10 órakor van a rajt, és esetleg nem tudunk nyolcig reggelizni, érdemes már az előző napokon szénhidrátokban és fehérjékben bővelkedő ételeket fogyasztani, így szombat reggel elég lesz néhány banánt vagy almát, esetleg egy könnyebb szendvicset elfogyasztatnunk. Erről itt találsz bővebb információkat, illetve a közös szaladás helyszínén is kérdezhetsz.

Díjazzák az őrültséget, kreativitást és a családi hangulatot

A szervezők idén a közösségi szaladásra koncentrálnak, egész pontosan azokra, akik családban vagy csapatban szeretnék megtenni a 4,2 km-es távot. A feladat roppant egyszerű, ha a famíliával futnál, akkor jelezd ezt iratkozáskor, a lapra írd fel, hogy kik tartoznak a családba, és együtt tegyétek meg a távot, azaz együtt érjetek célba. Ha ti vagytok a legnépesebbek, akkor különdíjat vihettek haza.

Ha pedig csapatban szaladtok, és a közös futást megfejelitek egy tuti jelmezzel, egy közös őrültséggel, például kórházi ágyat toltok végig a távon, akkor tietek lehet a legőrültebbnek járó díj. Egyedül lennél őrült? Neked is adott a lehetőség: egyéni kupát is kiosztanak a szervezők, a helyszínen összeállított zsűri pontozása nyomán. Ha kíváncsi vagy, és ötletet is szeretnél a kreatív szaladáshoz, akkor kattanj ide.

Mindezért csupán regisztrálnod kell, legkésőbb május 4-ig!

Hetedszer szervezi meg az IPSE Sportklub és az uh.ro a polgármesteri hivatallal partnerségben az ezreket megmozgató, tömegsportot népszerűsítő rendezvényét, a Városnapi Tömegfutást. Május 9-én, szombaton állhatsz rajthoz délelőtt 10 órakor: a tömeg a Digital 3 Televízió előtti térről indul, majd a város utcáin végighaladva ugyanide ér vissza.

A rendezvény támogatója Székelyudvarhely Város Önkormányzata.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."