Sport » Tömegfutás

Városnapi tömegszaladás: megtartottuk az első edzést!

Megtartottuk a május 19-i városnapi tömegszaladás első közös edzését a sétatéri stadionban.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
uh-tomegfutas-2017-rajtelott-gyerekek

Tömegfutás 2018: itt az okleveled

Még egy apró emléket adunk az idei futásról: kattanj...
fulopszabolcsalpar11

Buszokkal jönnek a Tömegfutásra

Rendszeresen gyereksereggel érkezik a tömegfutásra...
uh-tomegfutas-regisztracio-2018

Elindult a regisztráció a 10. Tömegfutásra

Az időpont új, a lelkesedés a régi - kattints és...

Tömegfutásara edzenek
Tömegfutásara edzenek
szerkesztoÍRTA: KATONA ZOLTÁN
2012. május 09., 10:02
0 hozzászólás. 

Habár szemerkélt az eső kedden délután hat óra előtt, az első közös edzés meghirdetett időpontjára tökéletes körülmények várták a futókat.

sport_tomegszaladasedzes1

Az érdeklődő városlakókon kívül az SzFC kis korosztályos csapatainak tagjai, valamint a Székelyudvarhely SK és az IPSE Sport Klub futsalcsapataiból jelent meg több sportoló. A közös bemelegítést az SK csapatkapitánya, Péter Róbert kapus és U21-es válogatott játékosa, Szabó Zsolt vezették.

sport_tomegszaladasedzes1

A független polgármesterjelölt, Csedő Attila szintén tiszteletét tette és becsülettel végigcsinálta a bemelegítést, valamint egy kört (kb. 400 méter) le is futott. A melegítés után következett a futás, amiben mindenki képessége, felkészültsége, fizikai állapota, illetve jókedve szerint vett részt, ennek függvényében rótta a köröket a futballpálya körül.

sport_tomegszaladasedzes1

A következő edzést jövő kedden, május 15-én, szintén 18 órától tartjuk, ugyancsak a városi stadionban. A Negyedik IPSE Városnapi Tömegfutás május 19-én délelőtt 10 órakor rajtol a Digitál 3 Televízió előtti térről. Az egyéni szaladók a verseny napján a rajt helyszínén iratkozhatnak 8 óra és 9 óra 50 perc között, rajt 10 órakor. Iskolás csoportok jelentkezését is várjuk, részleteket ide kattintva olvashattok.

Hétfőn, május 7-én a szervező csapatból ketten, Szász István és Miklós Sándor a Digital 3 Televízió Sportbarát műsorának voltak a meghívottjai, az adást itt lehet visszanézni.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."