Színes » Divat

Hogy felejthetetlen legyen a nagy nap

Újból esküvő-kiállítást rendez a székelyudvarhelyi Fehér Rózsa Esküvőcentrum: február 16-án, szombaton szakemberek várják a fiatal párokat.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Csak néhány a kilencből fotó: Dávid Anna Júlia

Megvan neked?

Kilenc év, kilenc póló. Ha megvan neked mind a kilenc,...
halalfejesgyerekzokni01ufo

Miért kell halálfejes zoknit gyártani a 3 éves gyerekeknek?

Az asszony bement egy udvarhelyi gyerekruha-boltba, fekete...
metamorf05

A nők nem járnak csukott szemmel

Mindenki látott már olyan videókat a neten, amiben...

Esküvőexpo Székelyudvarhelyen
A mostani kiállításnak a városi sportcsarnok ad otthont
szerkesztoÍRTA: KOVÁCS ESZTER
2013. február 13., 17:16
0 hozzászólás. 

Szombaton, február 16-án a városi sportcsarnokban délután 1 órakor nyílik meg az esküvőszervezés terén tizenkét éves tapasztalattal rendelkező Fehér Rózsa Esküvőcentrum rendezte Esküvő Expó. A nagy múltú esküvőszervező cég hatodik alkalommal rendezi meg éves kiállítását, melyen a már megszokott minőségi szolgáltatások mellett ismét újdonságokkal is előrukkolnak.

A szervezők partnereként több szakcég is képviselteti magát a kiállításon bevált ötletekkel, különlegességekkel segítvén a házasodni vágyókat abban, hogy a nagy nap valóban felejthetetlen és egyedi legyen. Az estig tartó expón vendéglők, virágboltok, cukrászdák illetve borpincék kínálják majd termékeiket, de bemutatkoznak zenekarok és szószólók, lesz kibérelhető hintó és veterán autók is.

Esküvőexpo Székelyudvarhelyen

A Fehér Rózsa Esküvőcentrum ezúttal több mint száz menyasszonyi ruhából álló készlettel várja a hölgyeket, a hagyományos és modern, minőségi darabokat a helyszínen is fel lehet próbálni. Sőt, minden ruhapróbáról fénykép készül, így egyszerűsítvén a későbbi ruhaválasztást.

Az esküvőcentrum szakemberei ugyanakkor dekorációval is foglalkoznak, az asztal- és teremdíszítés mellett székhuzatokat is biztosítanak. A fiatal párok ugyanakkor több száz meghívó-minta közül válogathatnak, ugyanakkor a Fehér Rózsa fotográfus és operatőr szakemberei a nagy nap megörökítésében is segédkeznek.

Az esküvőifilm-készítés magasiskolájáról, az új trendekről és szakmai fogásokról pedig Dávid László, magyarországi operatőr tart előadást a helyszínen.

Az ifjú pár nyitótáncának különlegessé tételére is újszerű ötletekkel rukkolnak elő a szervezők: kora délután az érdeklődők egyéb meglepetések mellett a beltéri tűzijátékkal, illetve a szárazjég keltette effektusokkal ismerkedhetnek meg. Az Esküvő Expó sztár-meghívottja az Open Stage, a humoros kettősfogat a délutáni órákban edzi majd meg a résztvevők nevetőizmait.

Esküvőexpo Székelyudvarhelyen

Mint az már megszokott, a Fehér Rózsa Esküvőcentrum éves esküvő-kiállítására ingyenes a belépés, sőt, a résztvevő párok közt értékes nyereményeket, virágcsokrokat és vásárlási utalványokat sorsolnak ki a szervezők.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."