Színes » Egészség

Használt kórházi géz volt a gyerekpárnában?

Elképesztő fotókat kaptunk egy olvasónktól. Görgess, és megtudod, hogy mit talált egy mesefigurás párna belsejében.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
gerebemokeuj05

Ne hagyjuk szó nélkül! Jogaink a szülőszobán

Megmondják, mikor szabad bugyit húzni, vagy meg sem...
A kép illusztráció

Marihuánás sütit evett egy négyéves csíki kislány

Kórházba került vasárnap egy négyéves csíkszeredai...
Felemás zokniban a Down-szindrómásokért. Fotó: lismullenns.ie

Felemás zokniban színesebb a világ

Készíts képet színes zokniban, majd töltsd fel a...

Mit rejtenek a mosolygó autócskák?
Mit rejtenek a mosolygó autócskák?
szerkesztoÍRTA: BALOGH RÉKA-ADRIENNE
2016. június 15., 14:34
0 hozzászólás. 

Nem egyszer csóváljuk a fejünket, amikor egy-egy játékról vagy rajzfilmhősöket ábrázoló termékről csak otthon derül ki, milyen gyenge minőségért fizettünk a boltban. Arról nem is beszélve, hogy a szerzői jogvédelem alatt álló ábrázolásokkal ellátott termékek még drágábbak is.

Egyik olvasónk, Melinda is megjárta egy két évvel ezelőtt vásárolt gyerekpárnával. Nemrégiben, amikor ki akarta mosni a párna mesefigurás huzatát, azt vette észre, hogy a belső huzat ki van szakadva. Mielőtt megvarrta volna, gondolta, belenéz, mivel van megtömve a kispárna.

Elmondása szerint, a legnagyobb elképedésére, használt kórházi géznek látszó anyag volt benne, kék és barna, ismeretlen eredetű foltokkal tarkítva. Mivel külön mossa a párnát és a színes huzatot, így az is kizárható, hogy a huzat festette volna be. Azt mondja, bele sem mer gondolni, hogy nézhetett ki a töltelék eredeti állapotában, mert természetesen a két év alatt a párnát is többször kimosta. Melinda kórházi dolgozóként hozzá volt szokva az ehhez hasonló látványhoz, de ez most őt is sokkolta. 

parnafolt

A boltba már nem volt érdemes visszavinni, mert már nagyon régen vették meg kisfiának a hőn áhított Verdás párnát. Másrészt meg valószínűleg a boltban sem tudtak róla, mi van a mosolygó autók mögött. „Egy biztos, több reklámcucc nem jön be a lakásunkba. Szerencsére egyik gyerek se ragaszkodik semmiféle különleges mesefigurához, nincs nagy rajongás értük." – mondta Melinda, majd hozzátette csalódottan, hogy eddig is válogatott, de egy ideig még a vásárlástól is elment a kedve.

parnafolt

"Természetesen nem a pánikkeltés volt a célom, de ha ezáltal jobban átgondoljuk a vásárlásainkat, már megérte beszélni róla" – mondja Melinda.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."