Színes » Életmód

Ajándékozz wellness élményt!

Teljesen személyre szabható ajándékutalvánnyal rukkolt elő a wellnesközpont, akik ráadásul meg is ajándékozzák a náluk vásárlókat.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Illusztráció/ Szabó Apor

Óraátállítás: utoljára ugrálhatunk az időben

Az Európai Unió megszavazta, hogy az idei lesz az utolsó...
Kilyén Károly, a tökös gazda fotó: Szabó Apor

Tökös gazda: nyolcan hozták fel a kertből

Az első két kísérlet sem volt semmi, harmadszorra...
Bara Kinga elárulta, hol nyaralt Udvarhely fotók: Simó Veronika

Szeretjük, ha ellátják a bajunkat

Tudjuk, hol süttetted a hasad a nyáron, és azt is, hol...

Karácsonyi ajándékutalványok és nyereményakció a Septimiánál
Nyerhetsz is az ajándékozással, ha a Septimiát választod
szerkesztoÍRTA: (X)
2013. december 17., 17:15
0 hozzászólás. 

A karácsonyi futásban nem könnyű feladat megtalálni a megfelelő ajándékot szeretteinknek. Az igazi ünnepi hangulat érdekében a Septimia Szabadidőközpontban ebben az évben is különleges ajándékokat szerezhetünk be, amelyekkel élményt ajándékozhatunk.

Választhatunk előre kialakított csomagot, illetve  mi magunk is személyre szabhatjuk az utalvány tartalmát, hogy a legnagyobb örömet szerezhessük. A wellness belépők, bérletek mellett színesíthetjük a karácsonyi csomagot egy csokoládés, mézes, lávaköves, relaxációs masszázzsal, de egy meghitt vacsorával is előrukkolhatunk, hogy még nagyobb meglepetést szerezzünk.

Annak érdekében, hogy még könnyebb legyen a vendégek dolga, három előre kialakított utalvány közül is kiválaszthatjuk a megfelelőt, egy egész élménycsomagot ajándékozva. Az Ezüst utalvány, melynek ára 100 lej, tartalmaz két fő részére két óra wellnesst, valamint egy meghitt vacsorát 50 lej értékben.

Az Arany és Gyémánt utalványok, melyek ára 125 illetve 150 lej, szintén két fő részére nyújtanak kétórás wellness élményt, a vacsorát meg elegáns környezetben, 75, illetve 100 lej értékben fogyaszthatják el a megajándékozottak.

Karácsonyi utalványok és nyereményakció a Septimia Szabadidőközpontban

Ebben az évben nem csak a vásárlók lephetik meg szeretteiket különleges ajándékkal, hanem a Septimia Szabadidőközpont is megajándékozza egy szerencsés vendégét, angyaljárás keretében. Mindössze vásárolni kell egy ajándékutalványt legalább 50 lej értékben, és máris bekerültünk a sorsolásba, amellyel december 23-án egy gazdag ajándékcsomagot tudhatunk magunkénak.

A szerencsés nyertest a Septimia angyala megajándékozza egy két fő részére, szóló kétórás wellness belépővel, egy 100 lej értékű vacsorával a hotel étteremben, valamint egy Pro Down szeretetcsomaggal, amelyben a fogyatékkal élő gyerekek karácsonyi kézműves alkotásai találhatóak meg.

Kellemes ünnepeket és boldog új évet kíván a Septimia!



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."