Színes » Életmód

Színes cipőből pezsgőzünk a lagzikon

Vadiúj trendekkel, ötletekkel jelentkezik jövő szombaton az Esküvő Expo. A fehérnemű-bemutató sem marad el.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Illusztráció/ Szabó Apor

Óraátállítás: utoljára ugrálhatunk az időben

Az Európai Unió megszavazta, hogy az idei lesz az utolsó...
Kilyén Károly, a tökös gazda fotó: Szabó Apor

Tökös gazda: nyolcan hozták fel a kertből

Az első két kísérlet sem volt semmi, harmadszorra...
Bara Kinga elárulta, hol nyaralt Udvarhely fotók: Simó Veronika

Szeretjük, ha ellátják a bajunkat

Tudjuk, hol süttetted a hasad a nyáron, és azt is, hol...

Pezsgő esküvői színek | fotók: Pinterest, Csedő Attila
Pezsgő esküvői színek | fotók: Pinterest, Csedő Attila
szerkesztoÍRTA: PÁL EDIT ÉVA
2014. január 09., 16:33
0 hozzászólás. 

Több mint 50 vállalkozás részvételével ötödszörre szervezi meg idén január 18-19-én a Rákóczi Centerben az Esküvő Expót az Erdélyi Rendezvényszervezők Céhe.

Kusztura Szabolcs és Tamás Enikő szervezők tájékoztattak, hogy a kiállításnak két főbb célja van. Az elsődleges, hogy ötletekkel, a lehetőségek bemutatásával megkönnyítsék a házasulandó felek szervezési problémáit, hiszen az ifjú pár általában tapasztalatlan az esküvőszervezésben. A másik cél a vállalkozók összehozása, hogy egészséges konkurencia alakuljon ki köztük, ami pozitívan hat a szolgáltatások minőségének alakulására.

Szószóló és harisnyakötő

A kiállításon a karikagyűrűtől a nászútig, a hagyományostól a modernig mindent megtalálhatnak a házasodni vágyók. Többek közt szószólók, zenészek, alkalmi, menyasszonyi és vőlegényi ruhakölcsönzők, dekorációs cégek, éttermek, szépségszalonok, fotósok, videósok lesznek jelen, és nemcsak a nagy napra, hanem az azt megelőző lány- illetve legénybúcsúra, valamint a nászútra is kaphatnak ötleteket, ajánlatokat a látogatók.

Az Expón színes programmal várják az érdeklődőket, lesz konferencia, melyen a Marketingiskola működtetője, Farkas Levente tart előadást a kiállítóknak, és a népszerű menyasszonyi, vőlegényi ruha-, valamint fehérnemű-bemutató sem marad el.

 

Kusztura Szabolcs és Tamás Enikő

Az esküvői vásár szombaton 11 órától ünnepélyes megnyitóval, pezsgős fogadással kezdődik, 16 órától esküvői ruhabemutatót tartanak, majd 16.30-tól tombolát húznak. Vasárnap már 10 órától látogatható a kiállítás, és ezen a napon kétszer is felvonulnak az idei esküvői ruha és fehérnemű trendeket bemutató fiúk és lányok 12, majd 16 órától. Vasárnap kétszer húznak tombolát is: 13 és 17 órakor érdemes fülelnie a közönségnek, hátha megnyerte az értékes ajándékok valamelyikét.

A belépés ingyenes, érkezéskor a látogatóknak ki kell tölteniük egy regisztrációs lapot, amellyel akár helyben is nyerhetnek kisebb ajándékokat.

Fátylat a trendekre

Az aktuális trendekről elöljáróban annyit elmondtak, hogy egyre többen választják a hagyományos esküvői elemeket: ruhaneműt, ételeket, de a külföldről érkező legény- és leánybúcsúk is egyre gyakoribbak. Ami azért jó a szervezők szerint, mert a székely esküvői hagyományok nagyon változatosak, színesek.

A menyasszonyi ruhamodellek kiválasztásakor döntő szerepe van az életkornak: a húszas éveik elején járók a habos-babost, a 25-30 közöttiek a szolidabb, alakformálóbb modelleket, a harmincasok és afölöttiek pedig visszafogottabb, esetleg a népművészeti stílusra, hajazó öltözéket választják. A vintage ruhák is hódítanak, a 60-as évek mini ruhái, utóbbiakhoz rövid fátyol, a nagyestélyikhez akár 6 méteres is dukál, és egyre többen választanak később is használható, kényelmes, színes cipellőt – közölte Égei Csilla, az Erdélyi Rendezvényszervezők Céhének elnöke.

A trendek, a látogatók évről-évre változnak, a tapasztalt és tehetségesebb vállalkozók, szolgáltatók maradnak – tréfálkoztak a szervezők.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."