Színes » Életmód

Ismerd meg magad másokban

Tükrök címmel indul önismereti csoport nőknek. Izmosítják az önbizalmad, edzik a magabiztosságod.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Illusztráció/ Szabó Apor

Óraátállítás: utoljára ugrálhatunk az időben

Az Európai Unió megszavazta, hogy az idei lesz az utolsó...
Kilyén Károly, a tökös gazda fotó: Szabó Apor

Tökös gazda: nyolcan hozták fel a kertből

Az első két kísérlet sem volt semmi, harmadszorra...
Bara Kinga elárulta, hol nyaralt Udvarhely fotók: Simó Veronika

Szeretjük, ha ellátják a bajunkat

Tudjuk, hol süttetted a hasad a nyáron, és azt is, hol...

Csak másban moshatod meg arcodat fotó: illusztráció
Csak másban moshatod meg arcodat fotó: illusztráció
szerkesztoÍRTA: PÁL EDIT ÉVA
2014. szeptember 12., 16:50
0 hozzászólás. 

Kétheti rendszerességgel szervez kifejezetten nőknek szóló önismereti csoportfoglalkozást Szalay Zsuzsanna pszichológus, pszichodráma asszisztens és Fincziski Andrea színművész, drámapedagógus.

Tíz alkalommal találkoznak a jelentkezők, hogy két és fél órán keresztül önmagukkal és társaikkal ismerkedjenek. Az első találkozót október 8-án, szerdán 17 órától tartják, ekkor még lehetősége van a résztvevőknek arra, hogy meggondolják magukat.

Egyébként rendszeres jelenlétet és teljes titoktartást várnak el a csoporttagoktól, a hiányzások ugyanis megbontják a folyamat dinamikáját – magyarázta Szalay Zsuzsanna. A résztvevők száma korlátozott, legalább 8, legfeljebb 10 személy szükséges a csoport működéséhez.

Amazonképzőbe mész?

Többek közt ön- és társismereti, úgynevezett strukturális játékokra, szerepjátékokra számíthatnak a jelentkezők, akik folyamatosan adnak és kapnak visszajelzéseket magukról, társaikról. Ezek relaxációs gyakorlatokkal, irányított meditációval is kiegészülhetnek. Lesznek csajos dumák, nőcis témák is – nem egy lelki boncasztalt fognak körülülni, ahol szétszedik egymást a résztvevők.

Az eddigi visszajelzések alapján – ez a harmadik önismereti csoport, amit indítanak – a hölgyek azt szeretik leginkább, hogy van egy olyan alkalom, idő, amelyet csak magukra fordíthatnak. A megnövekedett önbizalom, önbecsülés és magabiztosság, a saját vágyak, szükségletek felismerése volt megfigyelhető a csoporttagoknál.

Jelentkezni, bővebb információkat kapni a 0743315012-es telefonszámon lehet szeptember 30-ig. A csoportvezetőkkel tavaly márciusban készült interjút itt olvashatod el.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."