Színes » Életmód

Mi lehet a legszebb ajándék szeretteidnek?

Ezzel a kérdéssel fogadta a székelyföldi üzletlánc a vásárlókat a karácsonyi készülődésben.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
Illusztráció/ Szabó Apor

Óraátállítás: utoljára ugrálhatunk az időben

Az Európai Unió megszavazta, hogy az idei lesz az utolsó...
Kilyén Károly, a tökös gazda fotó: Szabó Apor

Tökös gazda: nyolcan hozták fel a kertből

Az első két kísérlet sem volt semmi, harmadszorra...
Bara Kinga elárulta, hol nyaralt Udvarhely fotók: Simó Veronika

Szeretjük, ha ellátják a bajunkat

Tudjuk, hol süttetted a hasad a nyáron, és azt is, hol...

Medve a boltban
Medve a boltban
szerkesztoÍRTA: (X)
2014. december 24., 08:55
0 hozzászólás. 

A kampány célja az ünnep továbbgondolására való ösztönzés és nem utolsósorban hangulatteremtés az üzletekben, meghagyva a vásárlók nyugalmát és a döntés szabadságát, hogy mennyire kívánnak bekapcsolódni az ünnepre való készülődésbe.

„Idén karácsonykor mi lehet a legszebb ajándék szeretteidnek?" – kérdések hadával találkozhattak az elmúlt hetekben a vásárlók, bárhová tekintettek.

A válasz végül nem egy készleten felgyülemlett akciós termék volt, hanem egy egyszerű dolog, ami mégis nagyon sok embert elgondolkodtatott, és arcára mosolyt csalt.

A válasz tehát: „Te Magad".

Ez volt az ünnepi programsorozat vezérgondolata. Te magad, amire akkor kellett ráébredned, amikor a választ keresve belenéztél a dobozba. Egy tükör fogadta a doboz alján a kíváncsi tekinteteket.

Az ünnep színe és hangja

Emellett változatos meglepetések részesei lehettek hétvégenként a Merkúr üzletekbe ellátogatók.

Mikuláskor ajándékoztunk és arcfestéssel leptük meg a gyerekeket. A Merkúr kabalamacija szaloncukrot és ajándékokat osztogatott az üzletekben, közben a gyerekeket arcfestéssel örvendeztettük meg.

merkúr

Karácsonyi villámcsődület a székelyudvarhelyi Alla Breve Vegyeskar és a csíkszeredai Lux Aurumque Kamarakórus karácsonyi dalaival, hogy kellemesebbé, ünnepélyesebbé tegyük a pillanatot, meglepetést és örömet szerezzünk az embereknek feltétel nélkül.

Ezzel az indíttatással szóltak az ünnepi énekek az üzletekben, melyeket meglepetésszerűen kezdtek el dalolni a kórustagok. Ámuló, csillogó tekintetekből nem volt hiány, szebbé tették az ünnepi készülődést.

Merkúr

Gálffi's kézművescsokoládé-bemutató és -kóstoló

Tokaji borkóstoló

Tokaji borkóstoló

Kézzel készített Gálffi's csokoládét kóstolhattak a vásárlók, friss és aszalt gyümölcsökkel. Fekete, fehér és tejcsokoládéval édesítette délutánunkat a csokifondü Csíkszeredában és Székelyudvarhelyen. A Gálffi's kézműves csokoládé prémium finomságnak számít az országban, természetesen a Merkúr üzletlánc polcain is megtalálható.

Vajszobrászat a Palló Imre Művészeti Szakközépiskola diákjaival

Négy ügyes kezű, kreatív művésztanonc vállalkozott arra, hogy a környék legrégibb, jó hírű vajából kihozza a spirituszt. Így vált a székelyudvarhelyi Merkúr Áruház parkolója művészsarokká, a keresztúri vaj pedig művészi alapanyaggá.

vajas

Bokor Zsolt: Vajas élet a honvéd bajsza, Pál Emil: Az istenek a vajukba estek, Bodó Örs Levente: Önvajkép, Lőrinczi Inez: Vénusz az étellel

Ennek köszönhetően a Palló Imre Művészeti Szakközépiskola diákjai a város első vajszobrászaivá avanzsálódhattak. A vajművész bemutatót a vásárlók nagyon élvezték. Többen is meg szerették volna vásárolni a nem mindennapi alkotásokat. A kész munkák méltó galériájává vált a Merkúr Áruház megújult prémium részlege. Az ínyenc tejtermékek között egészen karácsonyig megtekinthetőek a vajszobrok.

Gyertyagyújtás és záróesemény

a kisgóbékkal Csíkszeredában és Székelyudvarhelyen. Ifjú sportolók énekeltek és rakták ki gyertyával a „te magad feliratot" a hidegben a parkolókban, majd meleg teával búcsúztatta őket és edzőiket a szervező csapat.

Jelen voltak:

ISK HSC Csíkszereda U12 csapat

Székelyudvarhelyi F.C. Ifjúsági labdarúgó csapat

Székelyudvarhelyi VASAS FEMINA F.C. gyerekcsapat

ISK Székelyudvarhely asztalitenisz csapata

Tusnádi Szent László Gyermekvédelmi központ

A Merkúr székelyföldi üzletlánc programkülönlegességeiről bővebben olvashatnak a www.merkuraruhaz.ro weboldalon.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."