Színes » Érdekességek

Pucér testükkel előzik meg az öngyilkosságokat

Meglepő módszert talált egy katona felesége arra, hogy felhívja a világ figyelmét a csatatéren harcolók poszttraumatikus stressz szindrómájára.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

Batteling Bare
Pucéran hívják fel a figyelmet a csatatéren harcolók poszttraumatikus stressz szindrómájára
szerkesztoÍRTA: BEDŐHÁZI ATTILA-CSABA
2012. június 27., 13:29
0 hozzászólás. 

A sokszor öngyilkossággal járó pszichés betegség ellen Ashley Wise férje miatt vette fel a kesztyűt, aki Irakban harcolt.

Ashley Wise meztelen felsőtestére a következő szöveget íratta: "Broken by battle, wounded by war, my love is FOREVER – to you this I SWORE. I WILL: Quiet your silent screams, Help heal your shattered soul, Until once again, my love, YOU ARE WHOLE! Battle bare". Majd puskával a kezében lefotóztatta magát, és megosztotta a képet a Facebook közösségi oldalon. Így született meg a Battling Bare internetes felület. Szabadfordításban: csata törte, háború sebesítette, szerelmem irántad örök, esküszöm. Elhalkítom csendes sikolyaid, segítek gyógyítani megtört lelked, míg újra egész leszel. Csatamentes.

Ashley után egyre több feleség kapott kedvet a tiltakozás ezen formájához, és ők is megosztották meztelen testükre írt üzeneteiket. A csoporthoz egyre több szimpatizáns csatlakozik. Ashley Wise reméli, hogy az összefogásnak köszönhetően nonprofit szervezetként jelentheti be a Battling Bare-t.

uh.ro/manna.ro



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."