Színes » Érdekességek

A benzinkútnál felejtették az anyut

Több száz kilométer után vette észre a román sofőr, hogy nincs a felesége a kocsiban.

MEGOSZTÓ PDF email

Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

FelesegElhagyas
Az újra egyesült család, fotó: Police.hu
szerkesztoÍRTA: UH.RO/INDEX.HU
2018. február 22., 09:44
0 hozzászólás. 

Február 20-án, kedden az M7-es autópálya balatonkeresztúri benzinkútjáról hívta a rendőröket egy román nő, hogy segítséget kérjen - számolt be a Police.hu.

Az autópályarendőröknek elmondta, hogy hajnalban a családja valahol Szeged környékén felejtette egy pihenőhelyen. Az asszonynál se telefon, se készpénz, se iratok nem voltak, így autóstoppal indult utánuk és Balatonkeresztúrig jutott. A járőrök a Fonyódi Autópálya Alosztályra vitték, és értesítették a Román Nagykövetséget. A konzul elmondta, hogy időközben az aggódó férj is felvette a kapcsolatot velük, és megadta a telefonszámát, így a rendőrök fel tudták hívni, hogy hova mehet a feleségéért.

Kiderült, hogy a család Olaszországba tartott, amikor az M5-ös autópályán Szegednél megálltak pihenni. Az asszony elment mosdóba, azonban férje ezt nem vette észre, és elindult a kocsival abban a tudatban, hogy a felesége a hátsó ülésen alszik. A férfi több száz kilométert tett meg, mire észrevette, hogy a nő nincs a kocsiban, ekkor értesítette a konzulátust.

A fonyódi autópálya-rendőrségen a család köszönetet mondott a segítségért, majd közösen folytatták útjukat.0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."