Színes » Érdekességek

Román hölgy a Billboard élén

Az egyszerűen csak Inna névre hallgató mangaliai dance énekesnő dala, a Hot felkúszott a világ leghíresebb zenei listájának élére.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

inna
inna
szerkesztoÍRTA: BEDŐHÁZI ATTILA-CSABA
2010. január 07., 16:35
2 hozzászólás. 


Az amerikai rádiók játszási ranglétrájának alapján összeállított Billboard Hot Dance Airplay-en Elena Alexandra Apostoleanu, azaz Inna végzet az élen. Első alkalommal került a dobogó legfelső fokára a tengerentúlon a 23 éves hölgy, aki eddig Spanyolországban, Belgiumban, Magyarországon, Oroszországban, Moldvában Lengyelországban Görögországban és Hollandiában aratott hasonló babérokat.

Tavaly tavasszal írt alá szerződést az amerikai Ultra Records-szal, azzal a kiadóval, aki olyan sztároknak biztosította a zenei karriert, mint Armin van Buuren, Dannii Minogue, Fedde Le Grand, Kraak & Smaak, Morcheeba, Panjabi MC, Paul Oakenfold, Paul van Dyk, Tiësto, Timo Maas, Tom Novy, de román sztárok tevékenységét is ápolgatta (Akcent és O-Zone).

Az európai elektronikus zenekedvelőknek nem új az Inna név, hiszen dalai a Hot, Love, Deja Vu és az Amazing rendre a toplisták első helyeit kaparintották meg. A legsikeresebb közülük, mellyel az amerikai rajongókat is meghódította, a Hot. A kislemez platina státuszt ért el a fentebb említett országokban, ami legkevesebb 40 ezer letöltést jelent államonként. Ami az elismeréseket illeti, a szóban forgó dal elhozta az MTV Europe Music Awards díját, és több mint 30 millióan látták a zene kisfilmjét az ismert videomegosztó portálon, a Youtube-on.


2 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
szabika89
2010-01-07 20:56:46
B)
avatar
Bármi Áron
2010-01-09 17:54:00
nem kis teljesitmény

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."