Színes » Érdekességek

Öt dolog, amit ne tégy szilveszterkor

Ha a szilvesztert a barátokkal töltjük nagyobb mennyiségű szeszes ital társaságában, akkor a buli könnyen elfajulhat.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

szilv-01
szilv-01
szerkesztoÍRTA: KAKASY BOTOND
2012. december 28., 14:27
0 hozzászólás. 

Az elfogyasztott nagy mennyiségű ital hatása alatt, az év vége és új év kezdetének hangulatában hajlamosak vagyunk meggondolatlan dolgokat tenni.

Szilveszterkor az év közben felgyülemlett hülyeség rendszerint bátorsággal párosul, és ezek érvényesülésének hajlamosak vagyunk teret adni. Öt dolog, amit ne csinálj a szilveszteri bulin:

1. Ne keverj gyilkos koktélt

A teljes kóma és a minimális önkontroll elvesztés elkerülése érdekében még józanon gondold meg, mit szeretnél inni. Az este folyamán tartsd magad ehhez, ugyanis a keverés a totális kiütéshez, emlékezetkieséshez vezethet. Ilyenkor történnek azok a tettek, amikre nem emlékszel. Ez rád nézve még jó is lehet, de a környezeted emlékezni fog az újévben is.

2. A házinyúl szabály

A spicces ember hajlamos megbátorodni. Ha mondjuk év közben volt egy-két kósza pillantásod a haverod csajára, akkor ne most akard ezt megbeszélni, és főleg ne hajts rá.

Ami a felszín alatt volt eddig, az maradjon is ott. Kár lenne idő előtt lelőni a bulit, egy Bonnie és Clyde érzésért, ami nem biztos összejön az újévre.

3. A gatya maradjon rajtad

Ha eleget ittál és a csajos témán is túltetted magad, akkor kerüld a nekem már minden mindegy érzést. Rossz motivációs hatása van. Bár úgy érezheted, a feltűnő táncoddal, az asztal tetején vonaglással és sörspricceléssel csak fokozod a bulit, itt állj le. Ennyi figyelem, buli és pörgés elég.

Ne kezdj vetkőzni! Ilyenkor mindenki úgy érzi, neki van a legszexibb teste, és a szerszáma a térdét csapkodja, miközben bulizik.

Igazából a sörtől és a majonézes tojástól a szokottnál is jobban fel vagy puffadva és nemhogy a hasizomkockáid nem látszanak – amiket amúgy utoljára negyedikben láttál tornaórán – de a köldököd úgy fordul ki a félig kigombolt kockás inged alól, hogy messziről pohártartónak tűnik.

Görnyedt testtartásod és az ide-oda dülöngélés miatt a kezedben lógó sörösüveg csapódik a térdednek. Szállj le idejében az asztalról.

4. Maradj ébren

Korán kezdődik a pia pusztítása, szilveszter délutánján már békésen mosolyogtok egymásra a cimbikkel. A fa vécé messze van, sötétedés óta már csak a ház mögé jártok pisilni.

Nem számít, itt vagytok a világ végén egy faluban, másodikáig bérlitek a felújított parasztházat, aztán húztok vissza a városba.

A sörözés és pisilés monoton folyamatát szakítsd meg néha egy kis evéssel. Kell valami, hogy felszívja a sok alkoholt, és ne üssön ki éjfél előtt.

Kellemetlen a priccsen homályos tekintettel pillogtatni, miközben a nyitva hagyott ajtón ömlik rád a hideg. A messzeségből robbanások és puffanások hangját hallod, elmosódott körvonalú színes gömböket látsz az ég fele indulni. Megnéznéd merre tart, de a lábadban nincs erő, az összpontosítás meg át van irányítva a rókára, hogy benntartsd.

5. Nem vagy te tűzszerész

Ha megfogadtad az eddigi tanácsokat és mégsem maradsz le tűzijátékról, akkor légy megfigyelője az eseményeknek, és ne az okozója. Bár jól ismered a petárdák és tűzijátékok működését, hisz számosat elrobbantottál már és sokat szét is szedtél, ne akard ezt bebizonyítani a többieknek.

Az utolsó pillanatban eldobott petárda, a kézből indított tűzijáték balul sülhet el. Egy hibás darab, egy rosszul felmért példány rásegíthet, hogy a magyar éjfélt már a sürgősségin ünnepeld, és az újévi első lapszám mentőstatisztikájának főszereplője legyél.

A szilveszter is egy ugyanolyan nap, mint a többi, másnap az élet ott folytatódik, ahol azelőtti nap abba hagytad. Érezd úgy jól magad, hogy a folytatás ne legyen kényelmetlen.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."