Színes » Érdekességek

Kelemen Hunor, a mérleg nyelve

Megnéztük az RMDSZ elnökének horoszkópját, hogy megtudjuk, hogyan alakulnak a kormányra lépésről szóló tárgyalások.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

Kelemen Hunor horoszkópja
Kelemen Hunornak döntenie kell
szerkesztoÍRTA: ERDÉLYI NÓRA
2014. március 03., 13:10
0 hozzászólás. 

Hétfőn dőlhet el, hogy kormányra lép-e az RMDSZ. Mivel ez egy sorsdöntő lépés lehet a romániai magyarság számára, segítségül hívtuk a csillagokat, hogy megjósolják lesz-e magyar miniszter a harmadik Ponta-kormányban.

A nlcafe.hu Erdélyben is méltán népszerű napi horoszkópja a következőket jósolja a mérleg jegyében születetteknek, köztük az október 18-án született Kelemen Hunornak:

"Elmélet és gyakorlat között ingadoznak a Mérlegek. Ők most azt gondolják, hogy választaniuk kell e kettő között. Pedig ugye, az lenne a jó, ha az elmélet megalapozná a gyakorlatot, ez utóbbi pedig alátámasztaná az előbbit. Egy szónak is száz a vége: ma ne csak beszélj, de tedd is meg, azt amiről beszélsz. És ne csak tegyél, de gondolkozz is el azon, hogy mit kell tenned. Egyszerű, nem igaz?"

A heti horoszkópból már a kormányra lépés perspektíváiról is információt szerezhetünk:

"Több munkáért kevesebb bért! – ez lehet a jelmondat a munkahelyeden ezen a héten. Éppen ezért nem ajánlatos most állást változtatnod, mert az új helyen a későbbiekben csődhelyzet állhat elő, és nem kapod meg azt, ami jár. Nosztalgikus hangulatba kerülhetsz, amikor csak a szépre emlékezel. Hajlamos lehetsz könnyeket hullatni egy olyan kapcsolat miatt, amelyben több volt a szenvedés, mint a boldogság. Az újrakezdést verd ki a fejecskédből."

Az uh.ro horoszkópja sokkal pozitívabb előrejelzést tartalmaz a kulturális miniszteri tárca várományosának:

"Baráti kapcsolat révén új állást szerezhet, és annak is eljött az ideje, hogy mellékállásban vállalkozásba kezdjen. Hihetetlen, de most mindez sikerülhet".

Sok sikert, és bölcs döntést kívánunk az RMDSZ elnökének, akit a hétvégén az SZKT felhatalmazott arra, hogy bizonyos feltételekkel, köztük a kisebbségi és közösségi jogok bővítése, gazdasági, szociális kérdések, valamint infrastrukturális, életminőséget javító intézkedések, tárgyalásokat folytasson Victor Ponta miniszterelnökkel a Szövetség kormányra lépése ügyében. Erről bővebben itt olvashatsz.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."