Színes » Érdekességek

Romániában is koncertezik az Aerosmith

Ma jelentette be a zenekar turnéja helyszíneit, melyek között Bukarest is szerepel.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

aerosmith
aerosmith
szerkesztoÍRTA: SZASZA
2010. február 25., 18:40
0 hozzászólás. 


Az egyik, még ma is aktívan működő legendás amerikai rockzenekar, az Aerosmith ma jelentette be hivatalosan nyári turnéjának állomásait, melyek közt a bukaresti Romexpo is szerepel. A romániai koncert dátuma 2010. június 18., így még bőven van ideje felkészülni minden rajongónak. Pár órával a zenekar nyilatkozata után a helyi szervező, az Events is megerősítette a hírt, Bukarest is szerepel a Cocked, Locked, Ready to Rock! turné eddig bejelentett 11 állomása között.


A jegyek árusítása már holnap, azaz február 26-án reggel 9 órakor megkezdődik az Eventim jegyterjesztő hálózatban – ez magába foglalja a Germanos, Vodafone, Cărtureşti és Humanitas üzleteket, valamint az eventim.ro portált. Négy árkategóriából is választhatunk: 140, illetve 190 lejért a küzdőtérre nyerünk bebocsátást, a 330 lejes jegy közvetlenül a színpad elé szól, és amennyiben hajlandóak vagyunk akár 590 lejt is áldozni a koncertre, akkor ennyi pénzért a tribünre is mehetünk, ám számolnunk kell azzal, hogy ez utóbbi kategória az ülőhelyeket fedi.


Az Aerosmith egyébként a legtöbb eladott lemezzel büszkélkedő amerikai hard rock banda – ez több mint 150 millió korongot jelent világszerte. A zenekar a jól ismert felállásban érkezik majd Bukarestbe: Steven Tyler énekel, Joe Perry gitározik és vokálozik, Brad Withford szintén egy gitár húrjait pengeti, Tom Hamiltonnak a basszusgitáros szerepe jut, Joey Kramer pedig a dobok mögött foglal helyet. A zenekar eddig 14 albumot tudhat magáénak, melyekről olyan slágereket ismerhettünk meg, mint az Amazing, Crazy, Crying, Pink, Don’t Wanna Miss a Thing, Dream On, Jaded, Walk This Way, Janie's Got a Gun, Love in an Elevator, vagy a Livin' on the Edge.


címkék: koncert aerosmith

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."