Színes » Érdekességek

Előbb lesz napfogyatkozás, mint aszfaltozás

Olvasóink úgy gondolják, előbb lesz Udvarhelyen is látható napfogyatkozás, mint hogy leaszfaltozzák a Rózsa vagy Szent János utcákat.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

Szavazas_napfogyatkozas
Szavazas_napfogyatkozas
szerkesztoÍRTA: LŐRINCI RÉKA
2010. március 02., 15:55
0 hozzászólás. 


Több ezer udvarhelyi lakos várva-várja, hogy a sok ígéret után egyszer majd csak rendbe teszik a rossz útviszonyairól elhíresült Rózsa utcát vagy Szent János utcát. Udvarhely másik nagy híressége maga a tanács, ami tavaly ősszel feloszlott, majd újraalakult. Rossz szájak már októberben azt mondogatták, hogy hamarosan újra felbomlik a döntéshozói testület. Ugyanakkor mindenkinek megvan a véleménye arról, hogy a hat éve elkezdett észak-erdélyi autópálya miért készül ilyen lassan. Megkérdeztük az olvasókat, hogy szerintük a felsoroltak közül melyik következik be hamarabb?

Szavazas_napfogyatkozas

Elgondolkodtató, hogy a szavazók több mint fele az ezektől távol eső opcióra voksolt, időben közelebbinek találják azt a napfogyatkozást, ami majd Udvarhelyen is látható lesz. Egy másik nagyobb tábor az udvarhelyi tanács feloszlását jósolja közelebbinek. Rendkívül kevesen bíznak abban, hogy hamarosan új aszfaltszőnyeget kap a Rózsa és a Szent János utca, vagy rövidesen befejezik az észak-erdélyi autópályát.


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."