Színes » Érdekességek

Melltartó nélküli nyaralás az új trend

Három utazást kedvelő lány új trendet teremtett a vakációs fotók témájában. Toplesz pózolnak, majd posztolnak.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

Kebelbarátnők fotó: evz
Kebelbarátnők fotó: evz
szerkesztoÍRTA: UH.RO/EVZ.RO
2014. július 23., 12:39
0 hozzászólás. 

A Topless Tour Project kitervelője és végrehajtója három amerikai lány, akik az Egyesült Államokban látogatnak meg különböző turisztikai célpontokat, és a látnivalónak háttal pózolnak, félmeztelenül.

kebelbarátnők

Olivia Edginton, Lydia Buckler és Ingvild Marstein Olsten ezután az Instagramon közzé is teszik képeiket. A lányok elmondták, hogy a topless körútnak a magamutogatásnál magasabb rendű céljai is vannak: legyőzni a világot csupasz mellkassal és nyitott szívvel. Más lányokat is meghívtak, hogy részt vegyenek a TheToplessTour címke alatt futó projektben. Máris 37 ezer rajongójuk van az Instagramon és 18 ezren követik őket a Facebookon is.

kebelbarátnők

Nem tudjuk, mennyi köze van az akciónak #FreeTheNipple projekthez, amely az Instagram meztelenség ábrázolását tiltó szabályzata ellen indult, és amelyet Bruce Willis 22 éves lánya, Scout is felpártolt, de mindenképp emlékeztet rá.

Utóbbi mozgalom célja egyébként, hogy a női mellbimbónak is ugyanolyan jogai legyenek, mint a férfiúinak, és egy azonos című film is épült rá. A mozgalom követői azzal érvelnek, hogy az erőszak megjelenése a médiában természetes, a női mellbimbóé akkor sem, ha nem erotikus jelleggel történik, hanem például nyilvános szoptatásról van szó.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."