Színes » Érdekességek

Udvarhelyi lány lett az UFO új énekesnője

Igen, a napolajas együttes újjáalakult, és egy udvarhelyi lány énekel benne. Gyerekkorában még az UFO-ra tátikázott, most a csapatban dalol.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

UFO-Szidi-ki
Udvarhelyi énekli a Napolajt
szerkesztoÍRTA: BEDŐHÁZI ATTILA-CSABA
2014. augusztus 07., 13:35
0 hozzászólás. 

A TV2 Aktív című műsorában szólaltatták meg UFO Zsoltit, aki a börtön után most magánéletére és karrierjére koncentrál. Szeretne visszatérni a zenei életbe, így egykori zenekarát is újjá szeretné építeni.

Varga Zsolt két évet töltött előzetes letartóztatásban, a vád szerint ugyanis Svájcban szerzett erotikus munkát magyar lányoknak, ezért csak bírósági engedéllyel hagyhatja el Budapestet. Az énekes nem tartja magát bűnösnek.

UFO-Szidi

A megújult együttesben énekel a székelyudvarhelyi, jelenleg a magyar fővárosban élő György Szidónia. Hangját a Star Rádióból is lehet ismerni, hiszen több évig volt műsorvezető a helyi rádiónál. Az UFO új énekesnőjével beszélgettünk.

Itthon énekeltél?

Igen, énekeltem. Például kórusban a Móra Ferenc Általános Iskolában, szólós voltam, szoprán. Több népdalversenyen, népdaltalálkozón vettem részt. Nagyon szeretem a csángó népdalokat elénekelni, sokat tanultam a zetelaki Bokor Tünde népdalénekestől.

Középiskolás éveim elején a Masters együttes énekesnője is voltam, nekik még dalt is írtam. Emlékeszem megjelent két számunk a Dancs Market kiadó nagy dupla CD-s karácsonyi kiadásán. Több fesztiválon és városban is felléptünk.

Utána Erdélyt képviseltem a dömsödi Europop fesztiválon, ahova a Magic Clubos Dimény János nevezett be. Negyedik lettem 2006-ban több száz előadó közül. A Szerelem volt a Hargitán című dalt énekeltem akkor.

Kiskorodban ismerted-e az UFO-t? Láttad mondjuk itthon, Udvarhelyen fellépni?

Persze, hogy ismertem! Az ő zenéjükre tátikáztunk a lépcsőház előtt.

Ki a példaképed az énekesnők közül?

Kedvenc énekesnőim közé tartozik Csepregi Éva, Zoltán Erika, Koncz Zsuzsa. Az abszolút kedvenc Cserháti Zsuzsa és Keresztes Ildikó, utóbbival interjút is készítettem. Azt hiszem, szerencsés vagyok.

Az ők zenéjükön kívül még mit hallgattál, hallgatsz?

Rajtuk kívül Madonna, Blondie, Texas, Depeche Mode, Lenny Kravitz, Ágnes Vanilla zenéit hallgatom. Mr. President dalait is szerettem a lazaság miatt, de La Bouche, Dj Bobo, Bon Jovi is jöhet. Szalóki Ágit, Herczku Ágit, Sebestyén Mártát is szeretem. Mindenből egy csipet. A lényeg az életérzés, amit ezen előadók a dalokkal átadnak. Imádom Whitney Houstont és Alicia Keys-t is.

Mit csináltál Pesten? Hogy kerültél az együttesbe?

Budapestre új életet kezdeni mentem. A tapasztalataimat és a szakmáimat kamatoztatni. Ki szerettem volna próbálni a tudásomat és tehetségemet, meg akartam mérettetni magam. Nagyon szeretek Budapesten lenni, mindig is szerettem ezt a várost a lendülete és szépsége miatt, és persze a jó élmények miatt is. Úgy éreztem, hogy itt kell lennem.

Miután Pestre érkeztem, megkeresett az a management, aki Zsoltiékkal is tartja a kapcsolatot, kaptam egy ajánlatot, így ismerkedtem meg vele, velük.

Közreműködtem egy produkcióban, amiben ők is érdekeltek voltak. Együtt dolgoztunk Zoltán Erikával, az Animal Cannibals-szal, a Bon-Bonnal, a Happy Gang együttessel valamint Betty Love-val és Dj Dominique-kel.

Hogy jöttél össze UFO Zsoltival?

Boldog vagyok! Hiszen a magánéletben is sikerem van. Zsolttal egy munka kapcsán ismerkedtem meg. Egyelőre az együttesre koncentrálok, mert rengeteg a tennivaló, stúdiómunkálatok, táncpróbák. Több nagyobb fesztiválra is meghívást kaptunk. Köztük az első a Siófoki Nagy Retro Fesztivál augusztus 16-án.

Mik a terveitek, a terved? Hallhatjuk a Napolajat a közeljövőben Udvarhelyen?

Nagyon szeretném, ha az újra felpörgetett UFO-val Erdélyben szülővárosomban, Székelyudvarhelyen is bemutatkozhatnék.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."