Színes » Érdekességek

VV Edina átírja a szex fogalmát (videó)

VV Laci leteperte a baróti VV Edinát, aki korábban azt nyilatkozta, hogy nem fog szexelni a Való Világ villájában. Az ágyig jutottak.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

VVEdina-VVLaci
VV Laci és VV Edina
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2014. december 09., 13:22
0 hozzászólás. 

A Való Világ 7. legérzelmesebb tagja, a baróti Edina beköltözésekor azt mondta, hogy senkivel nem szexel majd a luxusbörtönben, de egyre inkább úgy fest, hogy elveszíti villabeli szüzességét. Fanni és Dennis korábban már átesett a tűzkeresztségen, így nem Edina lenne az első.

Az erdélyi lány előbb hatalmas csókcsatákat vívott a Mikulás-partin, majd sokak megdöbbenésére az ágyban „rosszalkodott" Lacival – írja a blikk.hu.

Edina állítása szerint azért ment a luxusbörtönbe, mert szabadulni szeretett volna a korábbi életétől. Meghalt az apukája, majd néhány hónappal ezelőtt elhunyt a szerelme is. Noha az eddigi adásokból kiderült, Edinának tetszik Laci, a múltja és az őt ért szörnyűségek miatt kevesen gondolták volna, hogy ennyire képes elragadtatni magát.

A Mikulás-bulin Edina és Laci először táncoltak, majd ölelték és simogatták egymást, végül csókolózni kezdtek, meg sem álltak az ágyig. Az együttlét a paplan alatt folytatódott, de egyelőre nem teljesedett be, előjáték azért volt.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."