Színes » Érdekességek

Újabb nagy névvel bővült az Untold Festival!

Az ország legjobban várt fesztiválján a legendás holland DJ is fellép, illetve retro színpadot is ígérnek a szervezők.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

ArminvanBuuren
Buuren Kolozsváron tolja
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2015. április 08., 09:52
0 hozzászólás. 

A szervezők április 7-én jelentették be, hogy a legendás holland lemezlovas, Armin van Buuren is tiszteletét teszi az Untoldon, mellette először lépnek romániai színpadra a görögök, azaz Dimitri Vegas & Like Mike.

És ez még nem minden, további tíz „kisebb" névről is szólnak a hírek: Tom Odell, John Digweed, Sharam, Nic Fanciulli, Satoshie Tomiie, Duke Dumont, Michael Calfan, Lost Frequencies, Gentleman, Gramatik.

Ők csatlakoznak az eddig bejelentett 30 művészhez, mint például Avicii, David Guetta, ATB, Fedde le Grande, Tinie Tempah, John Newman, Patrice, Dj Premier, AronChupa, Foreign Beggars, Wilkinson, ANDYC.

Edm, trance, hip-hop, pop-rock a fő zenei stílus, de emelett a 80-as, 90-es évek zenéje is felcsendül július 30. és augusztus 2. között Kolozsváron, az Untold Festivalon. A régebbi muzsika szerelmeseinek 80 óra felhőtlen partyt, 10 színpadot ígérnek, illetve rengeteg világsztárt. A kincses városba utazik néhány napra a Boney M, Culture beat, Mr. President, és sokan mások.

Jegyekért, illetve további információkért érdemes a fesztivál Facebook-oldalára kattani, vagy a hivatalos oldalukra, ide.

150 előadó négy napon át csak azért „dolgozik", hogy ne szenvedj zenei hiányt. A szervezők 300 ezer résztvevőre számítanak a július 30. és augusztus 2. között megszervezett Untold Festivalon. A fesztivál a Kolozsvár Európa Ifjúsági Főváros 2015 projekt legnagyobb rendezvénye.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."