Színes » Érdekességek

Médiahack off: elmarad a Szőke vs. Cinciri bunyó?

Pedig hivatalos oldalt is létrehoztak az évtized meccséről. A helyszín sem tisztázott. Szőke mégsem menti meg az újságírók becsületét?

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

CinciriSzoke
Akkor most mi is van?
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2015. június 26., 15:03
4 hozzászólás. 

Szőke László udvarhelyi, Magyarországon élő udvarhelyi újságíró és Cinciri Béla július 15-re, vagy július 20-25 közötti időszakra időzítette a verekedést. Erről és az előzményekről itt írtunk.

Az újságíró Facebook-oldalán a következőket tette közzé a meccsről:

„Asszem elúszik az évszázad(?) meccse. Marad a lágy szakértelem: rendőrség, ügyészség, bíróság. Meg ilyenek. Volt két napunk, amíg azt hittük, párhuzamos világok találkoztak. Hát nem. A csillagkapu odalett. Mindenki nyugodjon meg. Megértést, hogy rátok szabadítottam ezt az idegbeteget. Kezelem, kezeljük. Vagy nem. Apropó: ki is az a Cinciri Béla? (Médiahack off!)"

Előzőleg ugyanis a másik fél üzenetet írt Szőkének:

„Te faszopo geci te a facemat letiltotad te budos kocsog varlak te. Geci nemkel biro semi nincs szabaj h tudjalak darabokra torni".

Szőke szerint Cinciri letörölte, vagy a nyilvánosság számára elérhetetlenné tette a facebookját.

Időközben pedig létrejött az összecsapás Facebook oldala is. A Cinciri Béla Vs. Szőke Laci - a meccs névre keresztelt oldalon egyelőre a mérkőzésről szóló írások, és egy mém található.

Eddigi információk alapján az összecsapásra Szőke szerint június 20-25 között, Cinciri szerint július 15-én „Kálmán Zsolti edzőtermében" kerülhet sor. Erről azonban nem tudott az edzőterem tulajdonosa.

„Tudtom nélkül mondták azt, hogy nálunk lesz a mérkőzés. Utána felhívtam, és elmondtam neki, hogy az én edzőtermemben nem lesz sem ilyen, sem hasonló meccs" – nyilatkozta portálunknak Kálmán Zsolt, az edzőterem tulajdonosa.

Az akció úgy tűnik, csak egy jól sikerült médiahack volt, a témát több országos és magyarországi sajtóorgánum is feldolgozta, köztük a transindex, 444.hu és a cink.hu. A 444.hu úgy értékelte Szőke reakcióját, hogy elfogadta a kihívást, mely elfogadást aztán Cinciri Béla később külön elfogadott, hogy a fekete-fehér.info szerzője megmenti az újságírók becsületét.

Szőke László válaszolt a Facebookon feltett kérdésünkre: „Ma dől el. De inkább nem, nincs ahogy, nincs kivel megállapodni, semmi garancia. De néhány óra múlva jelzem hivatalosan is."



4 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
jutacs
2015-06-26 19:03:05
Azt beszelik, hogy a Cinciri -csalad ösei a honfoglalas kiemelkedö hösei voltak, Arpad apank legelsö nemesei közül valok, a magyar törtenelem jelentös alakjait adta ez a fönemesi, tösgyökeres magyar csalad a nemzetnek.
Cimerükben, amit Nagy Lajos adomanyozott, kiterjesztett szarnyu szunyog csap le egy remült elefant hatara, vörös mezöben fekete köcsögböl nyujtogatva rongyos nyelvet egy varju.
avatar
kozmixka
2015-06-27 21:17:37
Az évtized meccse-e ....
Mi ez a cim... kit érdekel,.. kell-e lájkolni-vagy megosztani........

avatar
boszika
2015-06-28 03:11:41
de szar lehet az uborkaszezon...
Ez egy kifejezetten lényeges információ, aminek a hírértéke az ISIS merényletek hírértékével vetekszik, és ami minél nagyobb réteghez el kell jusson. Minden embernek tudnia kell. MINDENKINEK!!!444!!!4!

pfejj.
:(:(
avatar
Lakatos
2015-06-29 17:47:01
re: de szar lehet az uborkaszezon...
avatar
boszika
Ez egy kifejezetten lényeges információ, aminek a hírértéke az ISIS merényletek hírértékével vetekszik, és ami minél nagyobb réteghez el kell jusson. Minden embernek tudnia kell. MINDENKINEK!!!444!!!4!

pfejj.
:(:(


Mi a hir ertek te vilag esze ? Ez a legolvasotabb cik az egesz portalon

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."