Színes » Érdekességek

Az Eddával buliznak Kápolnáson

Hétvégén falunapokat tartanak Kápolnásfaluban, két koncert és megannyi program várja az érdeklődőket.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

Edda
Fotó: artnews.hu
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2015. július 09., 09:53
0 hozzászólás. 

Huszárok toborozzák az ébredőket július 11-én szombaton, így indul a VII. Falunapok Kápolnásfaluban. A hétórai ébresztő után szentmise, majd futball- és asztalitenisz-bajnokság kezdődik. Lesznek kézműves foglalkozások gyerekeknek, ügyességi vetélkedők általános iskolásoknak, de még szép állat-kiállításra is várják az érdeklődőket, Malacpecsenyére fáj a fogunk címmel juhot és malacot sütnek majd.

Bemutatót tartanak a kápolnási önkéntes tűzoltók és a Kriza János Általános Iskola tanulói is fellépnek, ahogy a Debreceni Produkció is. A Székelylend humoristái 20 órától szórakoztatják a nagyérdeműt, majd utcabálban lehet ropni.

Vasárnap a szép porta kiválasztásával indul a program, aztán főzőverseny kezdődik, a szentmise után ismét az általános iskola tanulói lépnek színpadra. Kézműves foglalkozásokkal és favágóversennyel délután szórakoztatják az érdeklődőket, de fellép a lövétei Kákvirág néptánccsoport is.

A Debreceni Produkció Minden magyar szíve egy című műsora után kiértékelik a vetélkedőket és a főzőversenyt, majd a Szentegyházi Gyermekfilharmónia előadása kezdődik. 20 órától a Triász, 22 órától pedig az Edda lép színpadra. A szervezők éjfél előtt tíz percre időzítették a tűzijátékot, utána pedig reggelig tartó utcabált hirdettek.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."