Színes » Érdekességek

Kolozsváron az égben kötöttek házasságot

Egy emelődaru által 50 méter magasra emelt platformon, „az égben" kötött házasságot szombaton nyolc fiatal pár Kolozsváron.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

KolozsvarEgiEskuvo
Égi esküvő Kolozsváron
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2015. július 20., 06:19
0 hozzászólás. 

Az égi esküvő annak a programsorozatnak a része, amelyet az Európa 2015-ös ifjúsági fővárosa címet viselő városban szerveztek a fiatalok számára – közölték az ifjúsági főváros honlapján. Az emelődaru a kolozsvári sétatéren, a Kaszinó közelében emelte 22 emeletnek megfelelő magasságba a fedett platformot, amelyen az „égi házasságok" köttetnek.

Amint a honlapon közölt képeken látszik, a platformon egy gyűrű alakú asztal található, amely körül 22 széken foglalhat helyet az ifjú pár, a násznép és az anyakönyvvezető, akiket biztonsági övvel kötnek üléseikhez. A gyűrű belsejében a kiszolgáló személyzet számára alakítottak ki teret.

Az égi esküvőre a házasulandók egyperces videóval pályázhattak, amelyen szerelmük történetét mesélték el. A nyolc szerencsés pár közül hetet sorshúzással, egyet pedig a videókra leadott közönségszavazatok alapján választottak ki.

A magasba emelt platformot egyébként szombaton és vasárnap égi reggelire, ebédre, vacsorára és mulatságra is igénybe lehetett venni. Az égi étkezésekből és mulatságokból befolyó összegből tehetséges kolozsvári fiatalok számára biztosítanak ösztöndíjat.

mti



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."