Színes » Érdekességek

Megerőszakolta lányát, tizenhárom és fél évet kapott

A Szegedi Ítélőtábla szerdán fegyházzal sújtott egy Magyarországon élő román állampolgárt, aki éveken át rendszeresen megerőszakolta nevelt lányát.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

NemiEroszak
Illusztráció
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2015. november 11., 16:24
0 hozzászólás. 

A táblabíróság nevelése alatt álló, 12. életévét be nem töltött személy sérelmére, erőszakkal, folytatólagosan elkövetett szexuális erőszak bűntettében mondta ki bűnösnek a jelenleg 62 éves férfit.

A férfi 2003-ban együtt élt az akkor nyolcéves kislány anyjával egy romániai faluban. Először az év nyarán fajtalankodott a gyerekkel, akit ígéretekkel és fenyegetésekkel vett rá arra, hogy ne szóljon senkinek a történtekről. Azt követően heti rendszerességgel fajtalankodott a kislánnyal, azután is, hogy másik faluba költöztek. Amikor a gyerek anyja megtudta, mi történik, kérdőre vonta a férfit, aki erre megverte az asszonyt.

Később a férfi közölte élettársával és a kislánnyal, hogy mind a kettőjükkel egyszerre akar lefeküdni, és megfenyegette őket, hogy elvágja a torkukat, ha nem teszik azt, amit mond. A rendszeres nemi erőszakot a férfi egészen a 2013-as őrizetbevételéig rendszeresen folytatta, azt követően is, hogy Magyarországra költöztek.

A kislány kétszer is teherbe esett, először elvetélt, majd 2009 februárjában - tizennégy évesen - egy lánygyereknek adott életet.

Az erőszaknak az vetett véget, hogy 2013 januárjában a férfi élettársa a rendőrséghez fordult.

mti



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."