Színes » Érdekességek

Mégis létezik a Mikulás!

Azt mondja, jók voltunk, ezért hozott ajándékot. Tényleg jók lehettünk, a virgács elmaradt.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

szerkimikulas
Mikulás járt a szerkesztőségben, fotó: Gál Előd
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2015. december 09., 13:03
0 hozzászólás. 

Hétfőn, december 7-én vettük észre, hogy a Mikulás ajándékot akasztott szerkesztőségünk kerítésére. A sok terrorhír miatt kicsit félve, bottal kezdtük bökdösni a csomagot, nem tudva, mit tartalmaz. Munkatársamat, Kakasy Botondot kértem meg, hatástalanítsa a meglepetést, ő inkább attól félt, valaki ürülékét csempészte bele a nem sok jót ígérő mikipakkba.

szerkimikulas1

Félelmeink szerencsére nem igazolódtak be, a Mikulás szerint valóban jók voltunk, ezért egy öntapadós csomagot kaptunk tőle.

A Szeretet stickers feliratú kisdoboz tizenegy matricát tartalmazott a következő szövegekkel: „a székely szeret mindenkit", „így tehetem jobbá a világot, fát ültetek", „mosolyogj, szeress, ültess fát" vagy személyes kedvencem „mitől vagyok székely/magyar? Mindenkit szeretek és fát ültetek".

Ugyan a rastafari mentalitással jobban tudjuk azonosítani a stickerek mondanivalóját, mint a székellyel, szerintünk is nagyon szép lenne, ha ekkora szeretet honolna Székelyföldön.

Nem tudjuk, ki írta a Miki bácsinak a levelet, hogy minket is lepjen meg, a Szeretet stickereket megtaláltuk a facebookon, és ezúton is tudatjuk jóakarónkkal, hálásak vagyunk, köszönjük szépen az ajándékot.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."