Színes » Érdekességek

Szétröhögöd magad bánatodban (videó)

Pékek kellene alkossák a magyar csapatot, azoknak nem kell fűtött gyepes stadion, gyakorolhatnak a pékségben.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

Risitas
Risitas, képenyőfotó
szerkesztoÍRTA: GÁL ELŐD
2017. június 13., 10:41
0 hozzászólás. 

Újabb felirat került az egyik leghíresebb mém-videó, El Risitas videója alá. A magyar válogatott hétvégén rég látott zakót szenvedett el, hiszen Andorra csapata 1-0 arányban megverte az Európa-bajnokságon egy éve még remekelő magyarokat.

Súlyosbítja a helyzetet, hogy a törpeállam csapata nem profi labdarúgókból áll, legtöbbjüknek civil foglalkozása van, és úgy sikerült megverniük Dzsudzsákékat, hogy mindössze 44 sikeres passzt hajtottak végre a találkozón.

Az Andorrába kiutazó magyar közönség „kurva gyenge!" és „vedd le mezt!" skandálással díjazta a magyarok produkcióját, akik levették és a közönségnek adták a címeres trikókat. A nagy bánat után persze beindult a mémgyár, és újra kiemelkedik a mémek közül az El Risitas néven ismert spanyol humorista Juan Borjá Joyá videója, ami a mérkőzés után új feliratot kapott.

A videónak számos változata született, Magyarországon Zombori Sándor szakkommentátor tiszteletére Francesco Zomborinak nevezték el a trollfocisok El Risitast, és ezen a néven vált ismertté. A humorista nem csak a román-magyar 3-0-át, a székelyudvarhelyi helyhatósági választásokat is megkommentálta.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."