Színes » Érdekességek

A legnagyobb mellhez a legnagyobb fenék talál

Európa legnagyobb mellű nője akar lenni Európa legnagyobb fenekű nője.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

fotó: click.ro
fotó: click.ro
szerkesztoÍRTA: UH.RO/CLICK
2017. június 22., 16:33
0 hozzászólás. 

Ő Európa legnagyobb mellű nője. Mégsem elégedett. A 28 éves Martina Big olyan popsit akar, ami illik hatalmas melleihez. A volt légikísérő mellmérete 32 S. A melltartó kosara A-tól halad az ábécé betűi mentén felfelé, a D már elég nagynak számít.

Noha az orvosok szerint nem a legokosabb ötlet, és a folyamat veszélybe sodorhatja az egészségét, a szőke nő megmakacsolta magát. Szükségem van arra, hogy a legnagyobb melleimhez a legnagyobb hátsó is az enyém legyen – mondta a brit Mirror című lapnak.

A nő nem először kerül a figyelem középpontjába kinézetelével.

Miután számos mellnövelő műtéten átesett, vásárolt egy szerkezetet, amivel menet közben is meg tudja növelni a kebleit. Majd festékanyagot fecskendezett a bőrébe, hogy úgy nézzen ki, mint egy igazi afrikai.

martinabig

Martina eredetileg 32D-s mérettel rendelkezett, de van egy szerkezet a hónaljában, amivel tele tudja pumpálni a melleit sóoldattal. 2012-ben kezdte el a testét módosítgatni, 18 mellműtéten esett át, és most a fenekébe is szeretne egy ilyen szerkezetet. A zsírleszívás miatt, amit azért alkalmaztam, hogy a lábaim vékonyabbnak tűnjenek, lapos lett a fenekem – mondta a nő. Az orvosok szerint nagyon veszélyes ez a beavatkozás, többek között azért, mert az alsótest sokkal érzékenyebb ebből a szempontból, mint a mellek környéke – írja a Click újság.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."