Színes » Érdekességek

Belőttünk az udvarhelyi esernyők alá

Szétnéztünk mi alá bújik be az udvarhelyi, ha éppen nem akar megázni. Az esernyő szinte állandó, csak a színek változnak, de azok nagyon.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

esernyo01
esernyo01
szerkesztoÍRTA: KAKASY BOTOND, SZASZA
2010. június 29., 14:08
0 hozzászólás. 

Abban megegyezhetünk, hogy az esőről legtöbbeknek hideg, szürkeség vagy akár unalom jut eszébe, és valóban – ez az időjárás nem a legkedveltebb, de mégis megvan a maga divatja.

Folyton csak esik. Amikor nem esik zuhog. Amikor nem zuhog árvíz van. Az uh.ro szerkesztőségét mégis az kezdte el érdekelni, hogy milyen az esernyő divat Udvarhelyen? És te hogy vagy ezzel? Az esernyődhöz öltözöl vagy az esernyőd választod az öltözetedhez? Ja, hogy pont le se szarod?
esernyo01
Kockás? Matekfüzet? Nem lesz jó. Állandó számolgatásra késztet. Jó kiegészítő egy számológép funkcióval ellátott telefon. És az eurót vajon mennyire adják?

esernyo02
Elegánsan és szolidan? De nem a zakó miatt. A kankós végű esernyő könnyen formálható sétabottá. Kankós vég? A hős egyik tipikus eszköze. Öreg nénik zsebmetszői után lehet nyúlni üldözés közben.

esernyo03
Az esernyő egyik jó családterápiás eszköz is lehet. Hogy miért? Mert mindenkit közelebb hoz. Kicsi és még kisebb, avagy kevés jó ember biztosan elfér kis helyen. És ez most éppen egy ernyő alatt van. Félig. (Szinte olyan, mint a RMDSZ).

esernyo04
Hármas szabály. Hogyan jelezd hogy összetartotok és nincs szükség harmadikra? Hasmagasságban tartsatok műanyag szatyor és takarjátok magatok egyforma esernyővel.

esernyo05
Mi az ami fel tudja venni a versenyt egy török bazárral? A női táska. Megérdemli a kiemelkedő fehér védelmet a honi esőgátlót.

esernyo06
Az esernyő nagy találmány. Kockás vagy pöttyös mindegy, mert véd és takar. De mitől is?

esernyo07
Nem talál az öltözethez? Na és? Talán nem ez a cél. Derűs szín, fiatalos lendület. Itt egy igazi példa, hogyan fordíts javadra a rossz időt.

esernyo08
A jó esernyőnél nem elég ha csak a korona kellően nagy és praktikus. Nem árt ha stabil a nyele és kényelmes a fogantyúja. Te vettél már esernyőt?

esernyo09
Hogy elgondolkodtató vagy csak visszatekintő, új vagy régi a lényeg a diszkrét fekete. Jó megoldás minden időben, minden pillanatban. Bár ezen a képen úgy tűnhet, nincs jó helyen a fókusz, ez tévedés. A fényképezőben most már jócsaj-érzékelő funkció is van.

esernyo10
A színes minta remekül feldobhat a csapnivaló időben, de azért a Billás szatyor kegyetlenül vág neki a nedves valóságnak.

esernyo11
Meleg színek: jöhet az eső, fújhat a szél egy meleg színű esernyő mindet kivéd. Gondolod?

címkék: esernyo fotoriport

0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."