Színes » Érdekességek

EU tábor 0. nap – Ahol a nyúl is disznóhúst eszik

Megérkezett az EU tábor helyszínére tudósítónk, Hugó, a nyúl, aki napi beszámolókkal jelentkezik az eseményről.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

eu_tabor_szocreal
eu_tabor_szocreal
szerkesztoÍRTA: HUGÓ
2010. június 30., 13:24
0 hozzászólás. 

Sikeresen eljutott az uh.ro helyszíni stábja Marosfőre, ahol már kezdetét vette a VII. EU tábor. A stáb szó jelen esetben kicsit erős, hiszen csak egyfős a „csapat", viszont az nem mondhatni, hogy egy ember a tagja – Hugó ugyanis a nyulak fajából való. Szőrös tudósítónk igyekszik beszámolni a tábor mindennapjairól, a témákról és persze megpróbálja lencsevégre kapni az itt tanyázó politikusokat is. A továbbiakban át is adnánk a szót neki.

Hugo

Hugó, a nyúl

Hát az EU tábor szervezőinek sikerült Tusnádfürdő után megint kiválasztani Hargita megye második legváltozékonyabb időjárású helyét, Marosfőt. Kedden délután 1 órára sikerült megérkeznem, enyhe előítéletekkel, mert hát ugye vajon, hogy néz ki egy, az Aranykorban pioníroknak épített, erősen ipari jellegű tábor? – ahhoz képest elég jól!

eu_tabor_sor

A bejáratnál még sor volt...

Abban a pillanatban, ahogy beléptem a táborba, azért a kommunizmus állott nosztalgikus illatát csak megéreztem, de szerencsére az előítéleteimet hamar elfújta a hegyvidéki szél. Ugyanis a tábor felújítása folyamatban van, a sajtónak külön épület van, irodával felszerelve, a szobákban TV, külön fürdőszoba WC papírral, ami tetszik, nem tetszik, de fontos dolog. Az ellátmány királyi, ugyan nyulakra nem nagyon gondoltak, de maximum én leszek az első nyúl, aki disznóhúst eszik.

eu_tabor_budi

...a budinál már kevésbé


Nem lehet elég korán kezdeni...

Egyébként nem tudom, a megye melyik pontjára kell eljönnöm, hogy ne fussak bele egy foci VB közvetítésbe – itt is sikerült. Délután elkezdődött a csapatok megszervezése, ahol megint diszkriminálva éreztem magam, mert ugye ez is embereknek van kitalálva. 11 óra után a simabőrűeknek csapatösszerázó buli volt, amire el se mertem menni, ugyanis az igaz nyulak álmát aludtam.

eu_tabor_szocreal

Tapintani lehet a szocreált

Remélem a következő négy napban a magamfajtának is sikerül valami, állati szórakozást találni.

Hugó, a nyúl
2010.06.30, EU Tábor, Marosfő


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."