Színes » Érdekességek

EU tábor 1. nap - Nem nyúlnak való vidék

Hugó, a nyúl ismét résen volt és be is számol a Marosfőn történtekről, azaz a VII. EU tábor eseményeiről. 

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

_6300476
_6300476
szerkesztoÍRTA: HUGÓ
2010. július 01., 19:31
5 hozzászólás. 

Az első nap reggelivel indult, murok megint nem volt, de már kezdem megszokni. Miután mindenki megtömte magát kezdődött a tábor hivatalos megnyitója ahova furcsa emberek érkeztek sok felölről név szerint a Megye Csabája vagyis Borboly Csaba, a megyei tanács elnöke, Bodor László a M.I.E.R.T. elnöke, Széll Lőrincz, a Sport és Ifjúsági Hatóság alelnöke valamint Bende Sándor, a Gyergyói Területi RMDSZ elnök.

 _6300471

Röviden összefoglalva Borboly Csaba közölte, hogy a munkaerőpiacon a helyzet szar és egyre nehezebb melót találni. Miután a fent említettek közül mindenki hozzátette a mondandóját, nem tudom milyen indíttatásból, de 2 darab pap jelent meg és megáldotta a tábort, biztos a szervezők Basescu elnök második beiktatásából ihletődtek. Ezután Markó Béla tartott előadást A kisebbségek kultúrájának megőrzése a digitális jövőben címmel, vagyis nem Béla volt hanem Markó Attila államtitkár, egyébként majdnem ugyanúgy néznek ki.
_6301895

Ugye ?

Jött az ebéd murok megint nem volt, de volt disznóhús, komolyan kezdem megszokni. Délután szekcióülések kezdődtek furcsa témákkal, a rágcsálok integrálása az erdélyi magyar társadalomba címmel nem volt, úgyhogy inkább elmentem grafiti versenyt zsűrizni, ahol a csapatok bemutatták, hogy mennyire nem értenek hozzá.
Az első nap fénypontja a humorest volt ahol fellépett a Szomszédnéni produkciós iroda valamint a humorfesztivál győztesei.
_6302052

Az est színvonalát nagy mértékben emelte a torrenciális eső, és Dj Maszter és Angel B bulija. Egy kis idő elteltével az eső még mindig esett de ahogy láttam már senkit nem érdekelt.



5 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
guru
2010-07-02 00:21:59
Borboly nem a megye csabája, hanem az annya p-ja!
avatar
ooloo
2010-07-02 12:04:22
Inkább a megye bábja.
avatar
taylor
2010-07-02 12:25:26
A szervezokon es meghivotakon kivul volt meg valaki??
avatar
taylor
2010-07-02 14:38:55
akinek normalis munkahelye van szerintem csutortokon es penteken dolgozik, nem pedig hummog egy mikrofon mogott.
Az a gaz ebben az orszagban hogy sok a kozpenzen fizetett ****lengeto. B)

***moderalva***
avatar
Csedo
2010-07-02 14:39:15
Elsosorban szertnem taylornak megkoszonni, hogy bevezette a ****lengeto fogalmat a helyi online mediaba, es nem hiszem hogy neki az lenne a dolga, hogy delbe fel egykor kommenteljen. Egyebkent a kommentbol sikerult rajonnom , hogy annyi eszed sincsen mint hat porcelankutyanak osszetorve. Probalkozzal valami massal peldaul fedettpalyas vajog vetessel, ahhoz eleg muvelt vagy. Ez itt egyebkent ragalmazas.

***moderalva***

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."