Színes » Érdekességek

EU tábor 2. Nap - A jó a rossz és a nyúl

A tegnapi eső után szikrázó napsütésre ébredtek az EU tábor emberi és állati résztvevői, egyébként  azért  beszéltem az állati résztvevőkről többes számban mert rájöttem hogy nem csak az uh.ro küldött ide állatot.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

_7022341
_7022341
szerkesztoÍRTA: HUGÓ
2010. július 02., 13:29
0 hozzászólás. 

Miután sikerült leküzdeni a dehidratáció tüneteit némi zöldségmentes reggelivel, kezdődött is az első előadás ”Megyei és helyi (jó)tanácsok az itthon maradásért” címmel.

 _7022339

Ezután is hasonló témájú előadást tartott Korodi Attila parlamenti képviselő és Cristina Cristoloveanu az Európa Parlament Információs Irodájának kommunikációs asszisztense, aki szakmai felkészültségét kellően bizonyította, csak épp a kikapcsoló gombját nem találtam. De száz szónak is egy a vége, minden fiatal takarodjon külföldre majd jöjjön haza, itthon kamatoztatni a kint szerzett tudást és tapasztalatot.

 _7012120

Ebéd következett, lehet tippelni mi volt, hát persze hogy disznó, szerintem már ki is haltak errefelé.

A szokásos szekcióülések előtt egyik csapat a vállalkozó kedvű hölgyeknek vizespólós szépségversenyt rendezett, a hölgyek cseppet félre voltak informálva a póló alatti viselet tekintetében, ugyanis melltartóban voltak, jobb helyeken ezért börtön jár.

 _7012181

Ezután következtek a szekcióülések, amit nem tudom miért hívnak így, de mindegy. Ami talán az Udvarhelyi olvasókat is érdekelné az a Ősi értékeink modern kommunikációs köntösben című előadás, melyet Tánczos Árpád a székelyudvarhelyi Konnertfilm projektmenedzsere tartott.

A nemrégiben megjelent székelyföldi legendatérképről és annak fontosságáról volt szó, mert ugye mindenki Drakulával asszociálja egész Romániát beleértve Erdélyt is.

 IMGP9030

Késő délután gondoltam elnézek az íjjászati versenyre, hátha lőhetek egy vadászt, de nem sikerült, nagyon rövid idő alatt engem vettek célba, úgyhogy mentettem az irhámat amilyen gyorsan csak tudtam.

 _7012248

Vacsora után Románia magyar sajtóképviselői tartottak kerekasztalbeszélgetést, ahol kérdezni is lehetett tőlük ámbár ezzel a lehetőséggel senki sem élt.

Utána koncertek következtek, név szerint A Syrinx és a Tündérground.

IMGP9422

Ennyi volt az EU tábor  2. napja, mentem aludni.



0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."