Színes » Érdekességek

Évtizedek óta halott a legidősebbnek hitt tokiói férfi

Mintegy harminc éve halott Tokió legidősebbnek hitt férfi lakosa - közölte csütörtökön az önkormányzat, miután a férfi mumifikálódott holttestét megtalálták az ágyában.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

Szasza
Szasza
szerkesztoÍRTA: UH.RO
2010. augusztus 02., 12:29
3 hozzászólás. 

Az 1899. július 22-én született Kato Szogen után az önkormányzat illetékesei kezdtek érdeklődni, amikor a szeptemberi idősek napjára készülve frissíteni kezdték a százévesek listáját. Idén már többször is megpróbáltak találkozni az aggastyánnal, de a családtagok minden alkalommal elzavarták a tisztviselőket, mondván: Kato jól van, de nem akar látni senkit - mondta Ivamacu Tomoko, a japán főváros Adacsi kerületének illetékese

Az önkormányzat gyanakodni kezdett és rendőrségi vizsgálatot kért. A rendőrök szerda este behatoltak Kato házába és az ágyban találtak egy mumifikálódott holttestet, minden valószínűség szerint a keresett idős férfit. Alsóneműben és pizsamában feküdt, egy takaró alatt.

Leányunokája azt mondta a rendőröknek, hogy Kato körülbelül 30 éve visszahúzódott abba a szobába, miután kijelentette: élő Buddha akar lenni. A rendőrség és az önkormányzat illetékesei úgy gondolják, hogy Kato nem sokkal ezután meghalt.

A rendőrség bűncselekmény gyanújával nyomoz, mert Kato családja valószínűleg zsebre vágta az idős férfi és hat éve elhunyt felesége nyugdíját. Hozzávetőlegesen 9,5 millió jenhez (360 ezer RON) juthattak a csalással. "Családjának tudnia kellett, hogy végig halott volt, mégis úgy tettek, mintha semmi sem történt volna. Kísérteties az egész" - fogalmazott Muroi Jutaka önkormányzati tisztségviselő.


3 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat
avatar
BARCAboy
2010-08-02 12:38:43
looooooooooooooool
avatar
bdbogyo
2010-08-02 18:20:49
Mindig is tudtuk, hogy a japán nép egy beteg nép xD :X
avatar
kszl
2010-08-06 13:39:25
Nem csodalkozom...

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."