Színes » Érdekességek

Mégsem marad el a Guns N' Roses koncert

Axl Rose, a Guns énekese Twitteren jelentette be, hogy elmaradnak a következő koncertek, beleértve a szeptember 21-i bukaresti fellépést is, a hírt hackerek terjesztették.

MEGOSZTÓ PDF email





Hasonló cikkek
socola

Húsz éve halottnak hitték

Kiderült, hogy az elmúlt két évtizedet egy Iași-i...
kanadaweed

Legalizálták a marihuánát Kanadában

Már nem csak orvosi célra lehet alkalmazni, de az...
disznofej01

Disznófejet akart átvinni a határon

De egy jó szimatú határőr kiszagolta a dolgot....

Bedohazi
Bedohazi
szerkesztoÍRTA: BEDŐHÁZI ATTILA-CSABA
2010. augusztus 16., 14:31
0 hozzászólás. 

"Az összes elkövetkező Guns N' Roses koncert hivatalosan lefújva. Keressétek a koncertszervezőket, hogy visszakapjátok a jegyek árait" – írja a mikroblogon Axl Rose. A Mediafax hírügynökség információi szerint hivatalosan nem erősítették meg a Twitteren napvilágot látott híreket a bukaresti koncertszervezőnél, sőt a banda oldalán sincs erről szóló újság.

A Facebook közösségi oldalon kérik a rajongókat és a jegyvásárlókat, hogy várják meg a hivatalos értesítést a napvilágot látott bejegyzésről.

Hamisnak bizonyult az az információ, mely szerint elmaradnak a Guns N' Roses koncertek. Hacker-támadásra gyanakszanak. A Billboard.biz szerint valószínűleg egy hacker törte fel Axl Rose Twitter-profilját, és posztolta a hamis hírt. A zenei honlap szerint gyanús volt, hogy egyáltalán megjelenik egy új twit (bejegyzés) Axl oldalán, hiszen ő már három hónapja nem aktív Twitteres. A koncertek elmaradásáról szóló hírt iPhone-ról posztolták, Axl három hónappal ezelőtti bejegyzését pedig mobilwebről. Ugyanakkor a "cancelled" szót brit helyesírással írták - adja hírül a manna.ro.
A Festival Republic koncertszervező és zene-menedzsment vállalat hivatalos közleménye szerint az elkövetkező Guns N' Roses koncertek "NEM maradnak el".


0 hozzászólás

hirdetes

hirdetes
Hozzászólások | Szabályzat

Hozzászólások Copyright (C) 2009 uh.ro. Minden jog fenntartva."